Poster van Fallout-televisieserie lijkt AI-art te gebruiken

Poster van Fallout-televisieserie lijkt AI-art te gebruiken

Serie moet volgend jaar op Amazon Prime Video verschijnen

De pas onthulde poster voor de Fallout-televisieserie lijkt gebruik te maken van art die door artificiële intelligentie is gemaakt.

Tijdens Gamescom vorige week onthulden Amazon en Bethesda dat de Fallout-televisieserie in 2024 op Prime Video verschijnt. Ook werd aangekondigd dat de serie zich in Los Angeles afspeelt, werd achter de schermen een vroege trailer getoond en werd er een poster online geplaatst.

Fans zijn er nu achter gekomen dat de poster waarschijnlijk (gedeeltelijk) door AI is gemaakt. Zo lijkt de achterkant van de voorste auto wel erg op de voorkant van een auto. Ook de manier waarop de hoge gebouwen haast onderdeel uitmaken van de bergen valt op.

Vooralsnog is niet duidelijk of de poster echt met AI is gemaakt. Ook al is dat het geval, is dat natuurlijk niet verboden. Er heerst echter wel min of meer een taboe op het gebruik van AI door grote bedrijven, aangezien zij ook mensen kunnen betalen om dergelijk promotiemateriaal te maken.

Sinds de aankondiging dat er een tv-serie gebaseerd op Fallout in de maak is, zijn er al diverse setfoto's uitgelekt - onder andere van een Ghoul en een Super Duper Mart. Vorig jaar werd ook een eerste officiële foto gedeeld. De Prime Video-televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou