PlatinumGames wil verder met Bayonetta-reeks

PlatinumGames wil verder met Bayonetta-reeks

Hideki Kamiya heeft opnieuw benadrukt dat PlatinumGames verder wil met de Bayonetta-reeks.

Dat vertelt hij in gesprek met Famitsu (vertaald door VGC). Kamiya vertelt dat er intern al wordt gesproken over nieuwe plannen voor de reeks, maar dat die nog niet zijn besproken met Nintendo. "We zouden de wereld graag willen uitbreiden met een nieuwe collectie games", zegt hij.

"Daar zijn we nu naar toe aan het werken en Tinari-san (de regisseur van Bayonetta Origins) en ik hebben gepraat over wat we willen doen. We hebben daar nog niet met Nintendo over gesproken." Echt concrete plannen kunnen er nog niet gedeeld worden, aldus Makoto Ozaki, producer van de games aan de zijde van Nintendo. "We hebben op dit moment niets om te delen over de toekomst van de reeks, maar ik geloof persoonlijk dat dit niet het einde van Bayonetta is."

De uitspraken liggen in lijn met de eerdere claims van Kamiya. Vorig jaar liet hij al weten dat hij de Bayonetta-reeks nooit tot een einde ziet komen. "Ik wil Bayonetta 4 en Bayonetta 5 maken en ik heb de intentie om die bij het bedrijf te pitchen. Intern praten we vaak over dat we er wel negen kunnen maken", vertelde hij destijds.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon kwam op 17 maart uit op de Nintendo Switch. De game breekt met de stijl van de hoofddelen in de Bayonetta-reeks door een isometrisch perspectief te bieden. De prequel draait om een jonge versie van Bayonetta, die rond klimt in een kleurrijk woud, en haar kat Cheshire, die de hoofdrol speelt tijdens de gevechten.

Denian Franken gaf het spel een 7,5 op Gamer.nl. "Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon lijkt op weinig vlakken op een Bayonetta-game. Haal de game dan ook vooral niet voor de gevechten, die ten opzichte van andere PlatinumGames-spellen vrij eendimensionaal zijn. Origins excelleert eerder door diens puzzelachtige platformelementen en schitterende grafische stijl, waardoor de game bij wijlen op een hommage aan Okami lijkt", concludeerde hij in zijn recensie

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou