Pikmin 4 bevat 'intense nachtmissies'

Pikmin 4 bevat 'intense nachtmissies'

Game komt op 21 juli uit op Nintendo Switch

Volgens een enquête zitten er in Pikmin 4 "intense nachtelijke missies".

Nintendo heeft volgens Eurogamer onlangs een enquête uitgestuurd waarin dit wordt gemeld. Het bedrijf maakt melding van "nachtelijke missies waarin nieuwe en intense gameplay voorkomt". 

Dat is opvallend, want in eerdere Pikmin-delen kan er niet gespeeld worden wanneer het nacht was in de game; dan komen er gevaarlijke wezens naar buiten en moeten de Pikmin terug in hun schepen willen ze niet opgegeten worden. Een eerdere trailer leek al te hinten naar gameplay gedurende de nacht, maar nu is het zo goed als bevestigd.

In de enquête wordt ook gepraat over "met puzzels gevulde grotten". In Pikmin 2 speelden grotten ook al een grote rol gedurende de gameplay - vooral omdat spelers in die gebieden geen nieuwe Pikmin konden roepen uit hun schepen en er dus extra voorzichtig met de wezentjes omgegaan moest worden. Blijkbaar gaat dit ook weer een rol spelen in het vierde deel.

Pikmin 4 verschijnt op 21 juli op Nintendo Switch. Eerder deed Nintendo al andere nieuwe elementen van de game uit de doeken. Zo is er een nieuwe Pikmin-soort in de vorm van ijs-Pikmin en kunnen spelers ook een klein hondje genaamd Oatchi inschakelen om te helpen - bijvoorbeeld om water te overbruggen.

Pikmin 4

Pikmin 4 kopen?

Kopen voor Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in. Tegen die tijd heb ik Zelda wel uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Bij mij zal t ook nog wel ff duren. Ik verwacht september ofzo. Pikmin wil ik wel weer een keer aan.

0

Aanbevolen voor jou