Officieel Call of Duty-bordspel aangekondigd

Officieel Call of Duty-bordspel aangekondigd

Deze zomer moet een Kickstartercampagne lanceren

Er is een officieel bordspel gebaseerd op de populaire Call of Duty-franchise aangekondigd.

Call of Duty: The Board Game is ontstaan uit een samenwerking tussen uitgever Activision Blizzard en bordspelmaker Arcane Wonders. In de zomer van dit jaar moet een Kickstartercampagne online verschijnen om geld op te halen om het product mogelijk te maken. Dit omdat Arcane verantwoordelijk is voor het maken van het product en het in de bordspelmarkt tegenwoordig gebruikelijk is om aan crowdfunding te doen.

Arcane Wonders meldt aan Polygon dat het spel is gebaseerd op het in 2019 verschenen Modern Warfare, en dat wapens en levels uit die game gebruikt worden ter inspiratie. Het spel moet geschikt worden voor twee spelers, al zullen twee sets gecombineerd kunnen worden voor een wedstrijd bestaande uit vier spelers.

Daarbij zal het spel uiteindelijk uit te breiden zijn met meer sets, al gaat het voor nu om de hoofdset. "Natuurlijk zullen we dichter bij release meer onthullen, maar we hebben het gevoel dat dit spel de immersie van een first-person shooter gaat uitdragen", aldus designer Bryan Pope. Het spel moet zo'n 50 dollar gaan kosten.

"Met intense gevechten, tactische planning, prachtige artwork en miniaturen van de iconische soldaten en wapens uit de reeks, zal het spel elke Call of Duty-fan tevreden stellen", zo luidt de officiële beschrijving. Op de officiële website kan men contactgegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou