Octopath Traveler 2-trailer toont twee aankomende personages

Octopath Traveler 2-trailer toont twee aankomende personages

Square Enix heeft een nieuwe trailer van de aankomende rpg Octopath Traveler 2 uitgebracht, waarin een tweetal speelbare personages worden uitgelicht.

Het gaat om twee van de acht speelbare hoofdpersonages uit de game. Net zoals in het eerste deel besturen spelers immers verschillende personages, waarbij elk van die personages een eigen avontuur meemaakt. In deze trailer staan Throne de dief en Temenos de geestelijke centraal.

Octopath Traveler verscheen in juli 2018 op de Nintendo Switch en kwam een jaar later uit op Steam. In 2020 verscheen het spel ook op Google Stadia en sinds 2021 is de game ook via Xbox speelbaar. De game viel vooral op door de unieke pixelgraphics, die later ook zijn gebruikt voor de game Triangle Strategy en ook weer terugkeren in het vervolg.

Octopath Traveler 2 komt op 24 februari 2023 uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Throne de dief en Temenos de geestelijke".. Haha dat kan echt niet hoor! :P

0
test

Wel zin in deze game, maar damn Square poept de RPG’s wel met grootste gemak uit zeg. Het is bijna niet meer bij te houden zo snel.

0
test

@AgeQned Klopt wat je zegt, zulke vette games maar mijn god het is niet bij te houden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor klopt, het is overigens ook niet negatief bedoeld hoor. Alleen qua releases so snel op elkaar en met speeltijd van vaak 50 uur en veel meer is het voor mij haast niet meer bij te houden met al die andere releases avn andere games (ontwikkelaars) er ook nog eens bij.

0

Aanbevolen voor jou