Nvidia's Reflex-technologie geeft oudere gpu's een boost in Counter-Strike 2

Nvidia's Reflex-technologie geeft oudere gpu's een boost in Counter-Strike 2

'Tot 35 procent lagere inputlag'

Nvidia heeft aangekondigd dat haar anti-lag Reflex-technologie binnenkort geïntegreerd zal worden in Counter-Strike, nog voor de lancering van Counter-Strike 2 deze zomer.

Het is echter wel zo dat alleen bezitters van een grafische kaart van Nvidia gebruik kunnen maken van Reflex.  

De technologie zou vooral een positief effect hebben op oudere gpu's. Nvidia beweert dat Reflex de inputvertraging in Counter-Strike 2 tot wel 35 procent kan verminderen, wat vooral voordelig zou zijn voor gamers met minder krachtige grafische kaarten.

Volgens Nvidia's eigen gegevens zou een GTX 1060 grafische kaart van 26ms inputvertraging naar 17ms gaan bij 1440p en maximale settings, terwijl een RTX 3060 zou zakken van 16ms naar 11ms. 

Reflex is reeds geïmplementeerd in games als Fortnite, Valorant en Apex Legends en moet op game engineniveau geïmplementeerd worden door ontwikkelaars die Nvidia's tools gebruiken.

Counter-Strike 2 verschijnt aankomende zomer als een gratis update voor Counter-Strike: Global Offensive. De game draait daarnaast op de Source 2-engine en zorgt onder andere voor rookbommen met dynamische volumetrische objecten die worden beïnvloed door hun omgeving en een betere tickrate voor gameservers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou