Nintendo wil leaker van Zelda: Tears of the Kingdom-artbook vinden

Nintendo wil leaker van Zelda: Tears of the Kingdom-artbook vinden

Bedrijf zou eisen dat Discord persoonlijke informatie verstrekt

Nintendo zou van plan zijn de persoon die alle pagina's van het The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-artbook online heeft geplaatst willen opsporen.

Dat meldt TorrentFreak. Het bedrijf heeft via een dagvaarding informatie aangevraagd over Discord-gebruiker Julien#2743. Het bedrijf wil de identiteit, het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de persoon in kwestie te weten komen.

Eerder dit jaar lekten alle pagina's van een nog niet uitgebracht Zelda: Tears of the Kingdom-artbook uit. Het tweehonderd pagina's tellende boek werd gedeeld op Reddit. Het is onduidelijk hoe het precies is uitgelekt, maar het boek is onderdeel van de Collector's Edition en bevat afbeeldingen van omgevingen, personages en verschillende verhaalelementen.

Onduidelijk is nog wat voor straf de leaker precies boven het hoofd kan hangen. Twee individuen die in 2019 pagina's van een Pokémon Sword & Shield-strategiegids uitlekten, moesten uiteindelijk een boete van 150.000 dollar elk betalen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is het vervolg op Breath of the Wild, en speelt zich wederom in Hyrule af, maar dan waarbij allerlei stukken grond nu in de lucht zweven. Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien een beetje offtopic, maar met nog maar 1 maand tot release te gaan had ik gehoopt dat de reclamemolen (en het delen van wat dingetjes over het spel) vanuit Nintendo zou beginnen, maar ze doen nog niets. Waarschijnlijk om alles voor iedereen nog een verassing te houden, maar ikzelf hoor graag meer haha

0
test

@NightyNite krijg daarvan wel het gevoel dat de game performance wise heel slecht gaat worden

0
test

@keenan Denk je nu echt dat ze anders slechte frame rate beelden zouden delen? Dan zouden ze doen wat normaal is in de industrie en opgepoetste beelden laten zien en dat achteraf alles tegenvalt. Oftewel beelden in video zijn ook geen graadmeter voor hoe de performance zal zijn omdat het al zo veel is gebeurd dat ontwikkelaars hun beelden vervalsen om het mooier te laten lijken. Dus ik heb dan nog liever geen beelden en dan zien we wel dan nu opgepoetste mooiere beleden dan het werkelijk wordt. Daarbij denk ik dat het wel gaat meevallen. Het is een van de parade paardjes van Nintendo. Die ze ook echt zelf in ontwikkeling hebben, meestal zijn die games best goed. En ja BotW had ook momenten dat het niet zo soepel ging maar die waren op 1 hand te tellen. En we zijn 5 jaar verder en de engine kan ondertussen behoorlijk geoptimaliseerd zijn. Maar geen gameplay beelden zou geen graadmeter moeten zijn voor slechte performance, omdat wel gameplay beelden dat ook niet is.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik ben het hier ook wel mee eens, liever de realiteit dan opgepoetste beelden. Je kunt beter achteraf een wow-factor hebben dat het er beter uitziet dan andersom.

0

@watashi wa maurice desu. Breath of the Wild is ook gereleased op de WiiU, was wel brak anders hoor,

0
test

@keenan je weet dat de game op de zelfde engine draait als de vorige, en dat het gewoon goed speelbaar was en zelf op wii u was het prima speelbaar. Ik ga er vanuit dat we zelfs minder problemen krijgen dan de vorige deel kwa frame rates.

0
test

@keenan mja, BotW had ook frame drops, niet dat ik me kan herinneren dat ik me er heel erg stoorde, ik kan me wel voorstellen dat dit iets is verbeterd sinds BotW, maar de hardware is uiteraard gelijk gebleven, dus dat is afwachten

0
test

@NightyNite Niet helemaal, aangezien BotW natuurlijk uitkwam voor de Wii U en geport was naar de Switch, dus je zou kunnen verwachten dat een dedicated switch game beter draait.

0
test

@keenan Omdat er weinig beelden komen is de game performance slecht?? Nintendo weet dat veel mensen op deze Zelda zitten te wachten. Pronken met nieuwe beelden is dus niet nodig. Je weet immers wat je van deze Zelda kan verwachten. De rest moet je zelf uitzoeken wat juist de hele key is van deze game. Zelf je pad vinden en kijken hoe je de vijanden verslaat. Het draait op dezelfde engine als BotW en die had nauwelijks frame drops. Daarnaast zijn ze bij Zelda er niet vies van om de game uit te stellen als ze meer tijd nodig hebben. Ze zullen hier dus echt wel naar gekeken hebben.

0

@Snafu9 Die beredenering slaat inderdaad nergens op. Persoonlijk zou ik ook wel wat meer nieuwe beelden willen zien voor de release, maar het is geen ultieme must.

0

Aanbevolen voor jou