Nintendo houdt morgen Super Smash Bros. Ultimate-presentatie

Nintendo houdt morgen Super Smash Bros. Ultimate-presentatie

Nintendo houdt morgen een Super Smash Bros. Ultimate-presentatie met daarin de releasedatum van dlc-personage Hero uit Dragon Quest 11.

De presentatie wordt om 15:00 uur Nederlandse tijd online geplaatst. Regisseur Masahiro Sakurai zal de presentatie voor zijn rekening nemen. De video gaat 22 minuten duren en toont het aankomende personage Hero. Zowel Hero als Banjo en Kazooie werden op E3 als dlc-personages onthuld.

Hoewel Banjo en Kazooie voor zover bekend nog geen releasedatum krijgen tijdens de video, zal het dus wel duidelijk worden wanneer Hero beschikbaar komt. Het personage is onderdeel van de seizoenspas van de Switch-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

22 minuten voor 1 personage? Toe maar. Veel games krijgen nog geen 22 minuten aandacht in totaal in een persco. Miss hier ook wel teveel. Haalt misschien de magie van een nieuw personage wel wat weg? Ik ben geen smash speler dus ik kan dat niet beoordelen. Hoe dan ook wel een lange

0

@watashi wa maurice desu. Update 4.0.0 gaat dan ook live, wie weet gaan ze het daar over hebben. Joker kreeg 4 minuten in verhouding trouwens.

0
test

@Quintex Ja de kans is groot dat ze de 22 minuten ook gebruiken voor zulke dingen, en misschien een klein minuutje voor toekomst plannen zoals wat extra Banjo-Kazooie beelden misschien.

0

Aanbevolen voor jou