Nikkei: 'Switch-opvolger verschijnt z'n vroegst pas in de lente van 2024'

Nikkei: 'Switch-opvolger verschijnt z'n vroegst pas in de lente van 2024'

Dat claimt een bron die dicht bij Nintendo staat

Een opvolger van de Nintendo Switch zou op zijn vroegst pas in de lente van 2024 verschijnen.

Dat meldt een bron dichtbij Nintendo aan Nikkei Asia. "De ontwikkeling ervan lijkt goede progressie te boeken, maar de release vindt op z'n vroegst pas in de lente van volgend jaar plaats."

Eerder vandaag maakte Nintendo diens fiscale jaarcijfers voor het afgelopen boekjaar bekend. Daaruit bleek dat het aantal verscheepte Switch-consoles daalt ten opzichte van het jaar ervoor - niet heel opvallend in het zevende levensjaar van de hybride console.

Nintendo gaf bij het bekendmaken van diens cijfers ook een schatting van hoeveel Switch-consoles het in dit fiscale jaar, dat loopt tot april 2024, wil verschepen. Daarbij meldt het bedrijf specifiek dat daar geen nieuwe hardware is bijgerekend. Diverse websites reageerden daarop met de melding dat de Switch-opvolger niet voor april 2024 uit kan komen, maar dit is vooralsnog niet officieel bevestigd door Nintendo zelf.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ergens in 2024 zou helemaal prima zijn. Ben vooral erg benieuwd wat voor opvolger het wordt en wat hij kan. Verwacht in ieder geval geen nieuws in een eventuele Direct in 2023.

0

Aanbevolen voor jou