Nieuwe Shadowman-game in ontwikkeling

Nieuwe Shadowman-game in ontwikkeling

Shadowman: Darque Legacy komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series

Er is een nieuwe Shadowman-game in de maak, die de naam Shadowman: Darque Legacy draagt.

In 1998 verscheen Shadow Man al op Nintendo 64 - en een jaar later ook op PlayStation en pc. De op de gelijknamige comics gebaseerde game bood third-person actie met een opvallende spelwereld die uit twee dimensies stond: de Liveside en Deadside. Spelers kregen het als beschermer van de levenden aan de stok met verschillende seriemoordenaars. In 2021 verscheen een remaster gemaakt door Nightdive Studios.

Blowfish werkt nu aan een nieuwe game, genaamd Shadowman: Darque Legacy, dat in samenwerking met comicuitgever Valiant Entertainment wordt gemaakt. Spelers moeten hierin wederom de Liveside en Deadside verkennen en krijgen daar met allerlei slechte krachten te maken. Ondertussen moeten er allerlei puzzels opgelost worden en zorgt een upgradesysteem voor het vrijspelen van nieuwe skills.

Shadowman: Darque Legacy is in ontwikkeling voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Shadowman: Darque Legacy
Shadowman: Darque Legacy
Shadowman: Darque Legacy
Shadowman: Darque Legacy
Shadowman: Darque Legacy
Shadowman: Darque Legacy

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ok was vroeger altijd fan van shadow an serie mis een beetje dat soort games net als soulreaver serie wat zou ik die graag terug willen zien mag van mij een remake zijn de hele serie.

0

Aanbevolen voor jou