Nieuwe beelden van Silent Hill: Ascension uitgelekt

Nieuwe beelden van Silent Hill: Ascension uitgelekt

De interactieve film moet later dit jaar verschijnen

Tijdens San Diego Comic-Con afgelopen weekend werd er een nieuwe trailer van Silent Hill: Ascension getoond. Opgenomen beelden van die trailer zijn nu op internet uitgelekt.

De trailer was exclusief bedoeld voor bezoekers van de beurs, maar zoals wel vaker gebeurt bij dit soort evenementen, duurde het niet lang voordat iemand diens opgenomen beelden van de trailer online plaatste.

Eerder dit jaar verscheen er al een cinematische trailer van de game, maar deze trailer lijkt nog duidelijker te maken dat het niet om een conventionele Silent Hill-game gaat.

Zoals eerder aangekondigd wordt Silent Hill: Ascension een soort interactieve film. Spelers - of kijkers - maken massaal bepaalde keuzes die de afloop van het verhaal beïnvloeden. De ervaring moet ergens dit jaar verschijnen, al is nog niet duidelijk op welke manier het precies beschikbaar wordt gesteld.

Tijdens Comic-Con werd tevens aangekondigd dat de ontwikkelaar van Silent Hill: Ascension, Genvid, aan een soortgelijk project gebaseerd op Borderlands werkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ow nee.. Een interactieve film? Niet echt waar Silent Hill fans op zitten te wachten lijkt me.

0

Aanbevolen voor jou