Minimale systeemeisen van Obsidians Pentiment bekend

Minimale systeemeisen van Obsidians Pentiment bekend

Obsidian Entertainment heeft de minimale systeemeisen van pc-versie van hun aankomende game Pentiment onthuld.

Een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem is sowieso nodig. Daarnaast heeft men op zijn minst een Intel Core i3-3225 processor nodig, alsmede de Nvidia GTX 650 Ti, 4 GB aan RAM-geheugen en 12 GB aan beschikbare schijfruimte.

Pentiment speelt zich af in het Duitsland van de zestiende eeuw. Spelers besturen Andreas Maler, een reiziger en artiest die werkt in Kiersau Abbey tijdens grote onrust. Terwijl hij zijn meesterwerk afmaakt, raakt Andreas verzeild in een reeks moorden die plaatsvinden verspreid over 25 jaar. Spelers gaan op onderzoek uit om er achter te komen wat er aan de hand is.

De game wordt ontwikkeld door een klein team binnen Obsidian dat wordt aangestuurd door Josh Sawyer, de regisseur van Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity. Het spel gaat 20 euro kosten en komt morgen niet alleen op pc uit, maar ook op Xbox-consoles en Game Pass.

Obsidian werkt verder nog aan The Outer Worlds 2 en Avowed.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De regisseur van Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity. I'm in!

0
test

Ben toch wel benieuwd naar deze. Ergens krijg ik mega veel Double Fine vibes als ik beelden zie van deze game. Nog geen idee of het gameplay wise mijn game gaat worden. Maar interessant is het zeker.

0

Aanbevolen voor jou