Makers The Witcher-serie 'hadden kunnen stoppen' na vertrek Henry Cavill

Makers The Witcher-serie 'hadden kunnen stoppen' na vertrek Henry Cavill

'Er zijn te veel verhalen'

De makers van de Netflix-serie rond The Witcher hadden kunnen stoppen na het vertrek van hoofdrolspeler Henry Cavill.

Dat onthult showrunner Lauren Schmidt Hissrich in de nieuwste editie van Total Film Magazine. Volgens haar waren de makers van de serie erg verdrietig over het vertrek van de acteur. "Het was tijd voor hem in zijn leven om verder te gaan", zegt Hissrich. "Ik denk dat we allemaal op onze eigen manier aan het rouwen zijn."

"We kregen de keuze om Geralt te laten vertrekken en de show te beëindigen", zegt ze. Uiteindelijk hebben ze daar echter niet voor gekozen. "Er zijn nog te veel verhalen te vertellen. En als we Geralt hadden vervangen door een andere Witcher, zouden we te ver van de boeken afdwalen, en ik geloof ook niet dat iemand dat wilde."

Uiteindelijk is ervoor gekozen om Cavill vanaf seizoen 4 te vervangen door acteur Liam Hemsworth. Het eerste deel van seizoen 3 is vanaf 29 juni te zien op Netflix, het tweede deel verschijnt op 27 juli.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En als we Geralt hadden vervangen door een andere Witcher, zouden we te ver van de boeken afdwalen, en ik geloof ook niet dat iemand dat wilde Ik dacht juist dat dit de reden was waarom hij was vertrokken...

2

Inderdaad, maar dat is niet het narratief dat de schrijvers willen schetsen.

2
test

Lekker hypocriet en zielig doen zijn ze wel goed in idd. Ze zijn helemaal niet trouw aan het brondmateriaal, Geralt was het enige dat mij het gevoel gaf een Witcher serie te kijken. Ze weken idd te ver af, en dat is de reden dat Henry weg wilde. En nu een beetje lopen verkondigen dat ze zulke grote fans van hem en het bronmateriaal zijn. Ik heb zelfs gehoord dat Henry vaak mot had met de schrijvers omdat ze de boel aan het verkloten waren, en dat enkele schrijvers helemaal geen affiniteit met de franchise hebben. Belachelijk.

1
test

Dit soort dingen gebeuren vaker. Ook D&D hadden eigenlijk niets met ASOIAF, meer met de eerste drie boeken van de reeks. Ryan Condal (showrunner van HOTD) is bijvoorbeeld wel overduidelijk een fan van de boekenreeks. Dat herkende ik meteen, en vele anderen met mij. Daarnaast heb ik The Witcher boeken niet gelezen, ook kijk ik de serie al niet meer na S1. Ik heb niks met de setting aan zich. Toch herken ik het gevoel van slechte adaptaties erg goed... Wheel of Time, The Last Airbender, Fullmetal Alchemist... Wheel of Time is wel het beste te vergelijken met The Witcher, ook in de soort aanpassingen die worden gemaakt.

0
test

Nu ik het eerste boek gelezen heb merk ik gelijk al een flink verschil tussen de twee Geralts. Snap dan ook wel dat Cavill er als fan geen zin meer in had. De kans om Superman weer te spelen is dan toch aantrekkelijk. Jammer dat hij daar ook zo onceremonieus is laten vallen.

0
test

Ik hoop dat Henry Cavill wordt gecast als Baelor Breakspear in A Knight of the Seven Kingdoms. Dat is de perfecte rol voor hem in die franchise, puur door zijn imago in het echte leven zou dat een mooie parallel zijn. Anders wil ik hem ook graag zien in een adaptatie van Mistborn of The Stormlight Archive. Henry Cavill verdient het om een toonaangevende, succesvolle rol te spelen. Hij wordt gewoon te vaak misbruikt als acteur.

0
test

Dat absoluut. Hij gaat in ieder geval Warhammer 40K doen, waar hij natuurlijk ook groot fan van is. Hopelijk loopt het voortaan een beetje op rolletjes voor hem!

0

Aanbevolen voor jou