Inside.Gamer Community Spotlight #11

Inside.Gamer Community Spotlight #11

Een tijdje geleden lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei

Het is weer weekend en dat betekent extra veel tijd om te gamen! Welke games heb jij afgelopen weekend gespeeld? Of ga je vanmiddag nog een vette game proberen? 

Wat speel jij dit weekend?

GTA Online

Help! Mijn Nintendo Switch start niet meer op!

"Zoals de titel het al beschrijft start mijn Nintendo Switch niet meer op sinds gisterenavond. Ik heb de drie Bioshock-games gedownload via het internet, met de oplaadkabel aangesloten en toen de spelletjes er op stonden, nam ik het apparaat vast. Toen ik de stekker uit het toestel trok viel hij uit.

Ik heb allerlei trucjes reeds geprobeerd: een harde reset, een hele nacht opladen,… niks werkt!"

Gelukkig is daar de Inside.gamer community om elkaar te helpen! Benieuwd hoe het uiteindelijk is afgelopen? 

Lees het hier!

switch

Q&A: Welke franchise zou op mobiel een daverend succes worden?

Deze week werd bekend dat Apex Legends en Battlefield een mobiele versie krijgen. Met het oog op de alsmaar groeiende mobiele markt daarom de vraag: 

Welke franchise zou op mobiel een daverend succes worden?

We hebben een paar van onze redacteuren om hun mening gevraagd.


Animal Crossing

Screenshot Sunday #6

Het zonnetje schijnt. De lucht is blauw. Screenshots van jullie games, kom maar gauw! LeegBlikjeWater is terug met zijn wekelijkse rubriek "Screenshot Sunday"! 

"Elke zondag plaats ik twee (of meer) screenshots van een game die ik speel of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden andere leden van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!"

Deze week screenshots van onder andere Death Stranding en Yakuza: Like a Dragon!

Bekijk de nieuwe Screenshot Sunday hier

 

Wie cast jij als de slechterik in Miitopia?

"Zal er geen doekjes om winden: ik heb ontzettend veel lol gehad met het ‘originele’ Miitopia. De gameplay loop kan aardig verslavend zijn, maar aanvankelijk zit de lol natuurlijk in Mii’s casten voor allerlei uiteenlopende rollen in het verhaal.

Wie is jouw runner-up voor bijvoorbeeld de Dark Lord — ‘Duistere Vorst’, voor vrienden — mocht je Miitopia straks (opnieuw) beginnen?"

Wie cast jij als de slechterik in Miitopia?

 

Algemeen topic: New Pokémon Snap

Afgelopen vrijdag was het zover: New Pokémon Snap kwam uit voor Nintendo Switch. Dit leek MonsterCrab een uitstekend moment om een centraal topic voor de game aan te maken. Heb je de game al in huis of zie je de game voor een leuk prijsje? Of ben je de game al aan het spelen en heb je brandende eerste impressies? Drop het vooral in de comments!

Deel hier je mening over New Pokémon Snap!

 

Mijn onvergetelijke gamemomenten #3 – Het einde van Journey

Nadat Gamerroelof deze serie begon zagen we vorige week het vervolg, geschreven door Luigi1985. LeegBlikjeWater gaat vandaag verder met deel 3 over een specifiek moment in Journey, zijn favoriete game (naast TLoU1). Zoals de titel al laat doorschemeren: zware spoilers. 

Bekijk hier de post van LeegBlikjeWater

Journey

Algemeen topic: Returnal

New Pokémon Snap is niet de enige grote nieuwe game die deze week verscheen. De PlayStation 5 heeft er weer een nieuwe exclusive bij in de vorm van Returnal. Interessant is hier dat het een van de eerste AAA-roguelikes ooit is. De eerste impressies geven aan dat de game ook flink pittig is, dus misschien dat de game niet bij iedereen even goed in de smaak gaat vallen.

Wat vind jij van Returnal?

 

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou