Inloggen op Facebook straks niet meer nodig op Oculus Quest

Inloggen op Facebook straks niet meer nodig op Oculus Quest

Oculus Quest-gebruikers hoeven volgend jaar niet meer verplicht in te loggen op Facebook.

Dat werd tijdens het Facebook Connect-evenement aangekondigd, waar ook werd gemeld dat het moederbedrijf achter het socialmediaplatform Meta gaat heten. 

Eerder werd geclaimd dat iedereen vanaf 2023 met een Facebook-account zou moeten inloggen op een Oculus Quest-bril, maar dit is dus teruggedraaid. Er komen ook andere inlogmogelijkheden beschikbaar, al moet men nog aankondigen wat hier precies ander valt. Het is daarbij ook niet duidelijk of er een vervangende inlog verplicht wordt, bijvoorbeeld voor Meta.

Sommige gebruikers melden dat ze contact hebben opgenomen met de klantenservice van Facebook en dat het door er om te vragen nu al mogelijk is om hun Facebook-account los te koppelen met hun Oculus Quest.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Slaat ook nergens op. Dat je een hyves account moet hebben om je hardware te gebruiken. Steam doet dat beter, steam ondersteund alle vr brillen. Oculus alleen de hyves brillen.

0
test

@GoofyZ3 nouja, de valve index werkt in principe ook alleen met steam....

0
test

@SuperDre nee hoor, ook met gamepass etc

0
test

Dit vind ik wel straf, aangezien facebook geen klantendienst heeft om te contacteren.... Als er iemand hierover iets meer weet zou fijn zijn, want ik probeer al enkele weken tevergeefs contact met hen op te nemen.

0

Aanbevolen voor jou