Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red is begonnen aan de vroege ontwikkeling van nieuwe games.

Dat heeft het bedrijf bevestigd bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. De studio is op dit moment een onbekend aantal nieuwe projecten "aan het verkennen". Het is niet duidelijk wat de nieuwe projecten inhouden. Wel liet het bedrijf weten dat het "geleidelijk" multiplayerelementen aan zowel de Cyberpunk- als The Witcher-franchise wil toevoegen, al is niet uitgesloten dat dit via nieuwe games binnen de reeksen gebeurt.

Lees verder

cyberpunk 2077

Fysieke versie Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt later

Dat heeft Rockstar laten weten. De fysieke editie zou eigenlijk op 6 december uitkomen, maar verschijnt nu op 17 december op PlayStation en Xbox en pas in 2022 op Nintendo Switch.

Rockstar heeft daarnaast patch 1.03 voor de digitale editie van de game uitgebracht. Daarmee zijn, zoals uit de patch notes blijkt, meer dan honderd bugs en andere problemen opgelost. 

Lees verder

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Paper Mario verschijnt volgende week op Nintendo Switch Online

Vanaf 10 december is de Nintendo 64-game Paper Mario te spelen op de Nintendo 64-app die voor Nintendo Switch Online-leden beschikbaar is.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het betreft de allereerste Paper Mario-game die oorspronkelijk op de Nintendo 64 is verschenen.

Met Nintendo Switch Online krijgen abonnees onder andere toegang tot een NES- en SNES-app waarmee games van die consoles op de Switch gespeeld kunnen worden. Nintendo bracht eerder dit jaar een uitbreidingspakket uit waarmee ook N64- en Mega Drive-games gespeeld kunnen worden. Het uitbreidingspakket kost - inclusief een regulier Switch Online-abonnement - 39,99 euro per jaar. 

Lees verder

Paper Mario

Starfield-video toont meer artwork van de game

Bethesda heeft een meer dan zeven minuten durende video over hun aankomende game Starfield uitgebracht.

De video zit vol met artwork waarin diverse planeten, schepen en robots worden getoond. Verder is het creatieve brein achter de game, Todd Howard, aan het woord. Veel concrete nieuwe informatie over de game wordt niet gegeven, maar toch wordt er een beeld geschetst van Bethesda's doel met de aankomende science-fictiongame.

Lees verder

Starfield

De gamereleases van december

Het jaar loopt alweer ten einde en dat zien we duidelijk terug in de releases van december. De enige grote blockbustergame van de maand is Halo Infinite, aangevuld met een aantal interessante indiegames zoals Chorus, Solash Ash en The Gunk. Dit zijn de gamereleases van december 2021!

Lees verder

Halo Infinite

Geralt en Yennefer in trailer van tweede The Witcher-seizoen

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgegeven van het aankomende tweede seizoen van de serie The Witcher.

Hierin zijn Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg, gespeeld door Henry Cavill en Anya Chalotra, te zien. De trailer heet 'The Last Wish', wat ook de naam van het eerste boek in The Witcher-reeks is.

Lees verder

The Witcher s2

Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game

Dat blijkt uit deze officiële lijst. De game verscheen eind 2020, maar de verkoop van het spel is omhoog geschoten door een prijsdaling van vijftig procent, als onderdeel van de herfstuitverkoop van het platform. Mensen kunnen de game nu voor 29,99 euro kopen.

De toename in verkoop heeft er ook voor gezorgd dat de gemiddelde beoordeling van gebruikers is gestegen. De gemiddelde beoordeling van de game, die op lancering werd gehekeld door fans en pers vanwege de vele aanwezige bugs en andere problemen, staat op dit moment gemiddeld op 'grotendeels positief'. Recente recensies van spelers zijn gemiddeld 'erg positief'.

Lees verder

Cyberpunk 2077

Halo Infinite-spelers ontvangen vanaf vandaag meer XP per potje

De eerste zes multiplayerpotjes van de dag leveren vanaf vandaag meer XP op in Halo Infinite.

Dat heeft 343 Industries aangekondigd. Later vandaag moet een update worden uitgerold waarmee dit wordt bewerkstelligd. Het eerste potje van een dag levert nu 300 XP op, het tweede en derde potje elk 200 XP en het vierde, vijfde en zesde potje elk 100 XP. Vanaf het zevende potje wordt er 50 XP verdiend.

Lees verder

Halo Infinite

De PlayStation Plus-games van december zijn onthuld

Eerder lekten de games voor december al uit. Het gaat om Godfall Challenger Edition (PS5 en PS4), Mortal Shell (PS4) en Lego DC Super-Villians (PS4). De Challenger Edition van Godfall is een nieuwe versie van de game waar de singleplayer niet bij inbegrepen zit. De PS4-games zijn ook op PlayStation 5 speelbaar. De PlayStation Plus-games kunnen vanaf 7 december geclaimd worden en zijn tot 3 januari beschikbaar.

Momenteel zijn Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Knockout City en First Class Trouble nog tot 6 december te downloaden voor PlayStation Plus-abonnees. Daarnaast zijn ook drie PSVR-games te claimen: The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, The Persistence en Until You Fall. Die games zijn tot 3 januari beschikbaar.

Lees verder

Godfall

Bekende streamer Ludwig stapt over van Twitch naar YouTube Gaming

Vanaf vandaag streamt Ludwig exclusief op YouTube, zo kondigde hij aan via onderstaande video. Zijn eerste stream op het platform moet later vandaag plaatsvinden.

Ludwig streamde eerder dit jaar 31 dagen achter elkaar, waardoor hij het record voor de meeste nieuwe Twitch-abonnees tijdens een stream (283.066) brak. In totaal heeft hij zo'n 3,1 miljoen volgens op Twitch. Op YouTube begint hij al met zo'n 2,08 miljoen volgers.

Lees verder

YouTube Gaming

Live-action trailer van Halo Infinite draait om vechtende mensheid

De video toont hoe de mensheid door de jaren heen in grootschalige gevechten verzeild is geraakt, met aan het einde logischerwijs een toekomstig gevecht met Master Chief in de hoofdrol. Van dat laatste gedeelte van de trailer is ook een korte commercial met iets meer beelden uitgebracht, die onder de live-action trailer is te zien.

De multiplayer van Halo Infinite lanceerde op 15 november op Xbox-consoles en pc en is gratis speelbaar. De campagne komt op 8 december uit en betreft wel betaalde content, al komt het ook op Game Pass te staan.

Lees verder

Halo Infinite

Beelden van aankomende mmo Crimson Desert gelekt

Er zijn gameplaybeelden uitgelekt van de aankomende mmorpg Crimson Desert.

Crimson Desert is een mmorpg met een uitgebreide singleplayercampagne. Het spel speelt zich daarbij af in hetzelfde universum als Black Desert Online, de vorige mmo van ontwikkelaar Pearl Abyss.

Lees verder

Crimson Desert

EA wil Battlefield-universum verspreid over meerdere games maken 

Electronic Arts heeft plannen om een "verbonden Battlefield-universum" verspreid over meerdere games te maken.

Dat vertelt Vince Zampella in een interview met Gamespot. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Zampella, de oprichter van Respawn Entertainment, de ontwikkeling van de Battlefield-franchise gaat overzien. Oskar Gabrielson, die meer dan negen jaar werkzaam was bij het bedrijf, vertrekt bij EA.

Lees verder

Battlefield 2042

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn trouwe remakes

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl doen weinig nieuws, maar daardoor ook weinig verkeerd. De sfeervolle remakes bieden een trouwe Pokémon-ervaring met een aantal subtiele (en minder subtiele) veranderingen aan de formule. Meer hoef je er niet van te verwachten.

Lees verder

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus over 10 jaar komt CDPR met Bugged: The Bug Game

0

@JMG jij hebt niet veel vrienden denk ik he?

0
test

@brushaway Omdat ik je geliefde spelletje afval? Oke dan.

0

Aanbevolen voor jou