Google Stadia-topman Phil Harrison zou zijn vertrokken bij bedrijf

Google Stadia-topman Phil Harrison zou zijn vertrokken bij bedrijf

Harrison is vooral bekend van zijn tijd bij PlayStation

Google Stadia-hoofd Phil Harrison zou afgelopen januari zijn vertrokken bij het bedrijf.

Dat hebben twee anonieme Google-werknemers aan Business Insider gemeld. In januari werd Google Stadia officieel stopgezet, en rond dezelfde tijd zou Harrison het bedrijf hebben verlaten. Het is niet bekend waarom het vertrek van de topman niet is aangekondigd.

Harrison kondigde Google Stadia aan. Hij is echter vooral bekend vanwege zijn langdurige carrière bij Sony, waar hij regelmatig tijdens beurzen het podium beklom om aankomende PlayStation-consoles en -games toe te lichten.

Google kondigde in september 2022 aan te stoppen met de gamedienst. In een blogpost meldde het bedrijf dat Stadia niet het gewenste aantal spelers trekt, al werden precieze cijfers niet genoemd. Wel staat het bedrijf nog altijd achter de technologie achter Stadia - men overweegt om het binnen andere diensten van Google terug te laten komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me altijd af of zo'n man spijt heeft van zijn overstap. Stadia is natuurlijk een fiasco geworden en in hoeverre trek je jezelf dat aan?

0
test

@The_Stifmeister was deze man ook niet bij de launch van ps3 en bij de launch van xbox one, er bij bii ps en xbox. Kan het fout hebben maar 3x toe heeft deze man bij niet al te goeie launches gezeten.

0
test

@hulstpower Maar ook bij de launch van de PS1 en PS2, dus tja :P

0
test

@MichelMusters das toch vale mis dan raak;)

0

Aanbevolen voor jou