Gerucht: 'Grote ontwikkelaar werkt aan nieuwe Star Wars-rts'

Gerucht: 'Grote ontwikkelaar werkt aan nieuwe Star Wars-rts'

Het zou niet gaan om de rts van Respawn en Bit Reactor

Een grote ontwikkelaar zou een real-time strategygame gebaseerd op Star Wars in de maak hebben.

Dat meldt VGC-journalist Andy Robinson op Twitter. "Ik vermoed dat je niet lang meer hoef te wachten op een Star Wars-rts van een grote ontwikkelaar."

Iemand reageert daar vervolgens op door de aangekondigde Star Wars-rts van Respawn Entertainment en Bit Reactor aan te halen, waarop Robinson meldt: "Degene waar ik aan denk is nog niet aangekondigd." Het gaat volgens hem dus niet om die game. Wanneer deze nieuwe real-time strategygame onthuld zou worden meldde Robinson niet.

Er zijn al een groot aantal Star Wars-games aangekondigd. Zo werkt Respawn zoals gezegd samen met Bit Reactor - bestaande uit voormalige Xcom-ontwikkelaars - ook aan een rts, alsmede een nieuwe Star Wars-shooter. De makers van The Division werken aan een openwereldgame in het Star Wars-universum. Heavy Rain- en Detroit: Become Human-studio Quantic Dream ontwikkelt Star Wars Eclipse. Er is nog altijd een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic in de maak. Een compleet overzicht van aankomende Star Wars-games is hier te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Oeff, zulke goede herinneringen aan. Zag laatst beelden dat je de pixels kon tellen, maar het speelde fantastisch. Empire At War later was ook leuk, maar GB incl Clones Expansion blijft toch favoriet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou