Fortnite onthult Star Wars-event Find the Force

Fortnite onthult Star Wars-event Find the Force

Gebruik Force-krachten

Fortnite heeft een cross-over met Star Wars aangekondigd, die loopt van vandaag tot 23 mei. Dit wordt gedaan in het teken van de wereldwijde Star Wars-viering op 4 mei (May the Fourth).

De cross-over richt zich vooral op het verleden van het Star Wars-universum, met personages uit de prequel-trilogie. Tijdens het 'Find the Force'-evenement kunnen spelers hologrammen van Darth Maul, Obi-Wan Kenobi of Anakin Skywalker vinden. Als ze daarmee praten, springen ze in een rift waar ze Force-vaardigheden leren.

Vervolgens krijgen spelers een lightsaber tot hun beschikking, kunnen ze dubbel springen en sprinten ze sneller. Afhankelijk van het personage waar ze bij in de leer zijn gegaan, krijgen ze ook een Force Push, Pull of Throw.

Daarnaast zijn er ook verschillende skins vrij te spelen, zoals Padme, Anakin of Clone Troopers. Het event biedt daarbij een kleine versie van een betaalde premium Battle Pass, waarmee spelers beloningen vrij kunnen spelen. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb zelf altijd een ongemakkelijk gevoel met May the 4th als commerciele 'feestdag' omdat het dan hier Dodenherdenking is. Ik ben ook niet echt een Star Wars fan heb alleen episode IV volledig gezien en dat is nog maar een maand of wat geleden, dus dat maakt dat ik de dag ook niet 'vier'. Het is niet dat anderen hun fandom dan niet mogen vieren op die dag, ik heb er zelf alleen wat ongemak bij. Hebben anderen dat ook of niet? Ben ik wel benieuwd naar. Of vinden mensen hier het wel tof om op die dag iets Star Wars-gerelateerds te doen?

0
test

@Mythanics Het doet mij eigenlijk helemaal niets. Het is dan gewoon 4 mei. Alleen om 20:00 ben ik wel even stil vanwege dodenherdenking. Verder vier ik ook geen star wars die dag. Ik heb de films gezien en de mandalorian. En ik speel wat games van star wars. Hoewel Jedi Fallen Order een van mijn favoriete games is ben ik geen star wars fan die op 4 mei als een chewbacca door het huis loopt.

0

Aanbevolen voor jou