'Filmen van nieuwe Tomb Raider-film begint in april'

'Filmen van nieuwe Tomb Raider-film begint in april'

Het filmen van het vervolg op de reboot van de Tomb Raider-filmreeks zou in april beginnen.

Dat claimt de website Geek Vibes Nation te hebben vernomen. De film zou in Engeland, Zuid-Afrika, Finland en Beijing gefilmd worden. Het vervolg was al aangekondigd, maar er was nog niets bekend over de status van het project. De film moet op 21 maart 2021 in de bioscoop draaien.

Volgens de website moet het vervolg meer bovennatuurlijke elementen bevatten ten opzichte van het origineel. Waar de vorige film grotendeels gebaseerd was op de in 2013 verschenen game Tomb Raider - op zichzelf ook een reboot van de gamereeks - moet het vervolg grotendeels gebaseerd zijn op Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider.

Alicia Vikander (Ex Machina) neemt wederom de rol van Lara Croft op zich. Verdere details over de cast zijn er nog niet.

Tomb Raider

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Offtopic. @Redactie. Waarom beantwoorden jullie geen e-mails? Ik heb verschillende e-mails gestuurd met de vraag hoe ik mijn profiel hier kan verwijderen. Maar nog steeds geen enkel antwoord ontvangen. Ik kan de oplossing ook niet op deze website vinden.

0
test

@LoveRussia Volgens de AVG heb je het recht om vergeten te worden, als deze optie niet via een website zelf wordt aangeboden mag je via mail de beheerder sommeren om al je gegevens te laten verwijderen. Gezien gamer.nl deze optie niet lijkt te bieden raad ik aan om ofwel contact met henzelf of de uitgever op te nemen waarin je ze vriendelijk, doch dringend, verzoekt om alle gegevens te laten verwijderen.

0

@Kevin93w Bedankt voor de tip. Ik zal het hogerop zoeken aangezien Gamer niet reageert.

0
test

Ben benieuwd. In elk geval niet de eerste de beste Uwe Boll die ze hebben aangetrokken. Wheatley is toch meer cineast.

0

Aanbevolen voor jou