Eerste gameplay van Streets of Rage 4 getoond

Eerste gameplay van Streets of Rage 4 getoond

Er zijn voor het eerst gameplaybeelden uitgebracht van Streets of Rage 4.

De trailer toont de nieuwe graphics, die behoorlijk afwijken van de voorgaande delen in de klassieke beat 'em up-reeks. De graphics worden ontwikkeld door Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon's Trap-remake), en Guard Crush Games (Streets of Fury) helpt ook mee aan de ontwikkeling. Hoofdpersonages Axel en Blaze keren weer terug en schitteren naast een derde, vrouwelijke personage.

De Streets of Rage-trilogie verscheen begin jaren '90 en bood side-scrolling beat'em up-actie voor twee spelers. Streets of Rage 4 lijkt eenzelfde soort ervaring te gaan bieden. De systemen waarop de game verschijnt of de releasedatum zijn nog niet aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Owww waarom nu weer cell shaded..? Voelt direct zo goedkoop. Een serrie met zo'n legacy zou toch beter verdienen.

0
test

@kleinekoosjer Toch vind ik dat nu net het eerbetoon, Of ze hadden voor originele pixel art sprites moeten gaan. Maar elke andere veel modernere look zou nu net schade doen aan deze serie voor mij. Dankzij de cel schaded heeft het voor mij een licht retro gevoel omdat het animatie lijkt( wat in pixel art ook vaak lijkt vanwege omlijningen) en het heeft net genoeg nieuwe look om toch moderner te lijken. Ik vind de stijl nu net heel goed.

0
test

@watashi wa maurice desu. Mee eens, als het er uit had gezien zoals the Bouncer had dat eerder afbreuk gedaan aan de sfeer van vroeger. Kijk hier wel graag naar uit, vooral weer met ouwe maten op de bank dit lekker door lopen. Ik begin gelukkig nu zo oud te worden dat de meeste mensen van vroeger kinderen hebben die eerder mee aansluiten bij onze ouwe farts dan dat ze oppas nodig hebben 😅. Time to pass on the knowledge.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik snap je reactie ook maar hoop dat mensen er aan kunnen wennnen en dan zien als een SOR game Het is zeker niet slecht

0
test

@kleinekoosjer Dit is helemaal geen cell shaded. Gewoon hele goede 2D animatie.

0
test

@kleinekoosjer Ja dit denk ik ook sinds ik de game volg. Die pixels hadden echt stijl.

0

Wow, de combo rond de 30 seconden... ik wil het spel gisteren hebben.

0

Aanbevolen voor jou