Een uitgebreide blik op aankomende mmo Lost Ark

Een uitgebreide blik op aankomende mmo Lost Ark

Amazon Games en Smilegate hebben een uitgebreide gameplayvideo van de aankomende mmo Lost Ark uitgebracht.

Daarin wordt de gameplay van het spel uitgelicht. Zo worden de vijf klassen in de game getoond, maar wordt ook meer verteld over de setting van het spel, om vervolgens door te gaan naar de verschillende gameplayelementen, waaronder het varen met schepen en het organiseren van raids.

Lost Ark is een combinatie tussen een mmo en actie-rpg en heeft wat weg van Diablo, maar met mmo-elementen. De game heeft al een grote online gemeenschap in het Oosten. De game is namelijk al sinds 2018 verkrijgbaar in Zuid-Korea. In het Westen komt het gratis te spelen Lost Ark op 11 februari uit, maar mensen die de Founder's Pack kopen kunnen al vanaf 8 februari beginnen.

Update: zoals geheel terecht wordt gemeld in de reacties onder dit bericht, is er nog veel onduidelijk over hoe Lost Ark op lancering in Nederland en België gespeeld kan worden. Officieel kan de game hier niet uitkomen vanwege de huidige wetgeving rondom lootboxes. Het is niet bekend of en wanneer Amazon en Smilegate dit aanpassen om hier toch te kunnen lanceren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Even de titel correct aanpassen: Alleen niet speelbaar in Nederland* Door de ingame store hindert onze wetgeving dat de game niet legaal mag uitkomen in Nederland en ik geloof ook belgie. Dit komt omdat je in de koreaanse versie veel lootbox mechanics in de store kan kopen... Ik geloof dat amazon een ander soort store in De NA/EU versie wilt gaan zetten met merendeels Cosmetische items. Maar zolang de game niet uit is moeten we nog even wachten. Wil je de game toch spelen zal je of geduld moeten hebben en hopen dat de Nederlandse overheid je niet als een Fking klein kind behandeld en de game gewoon toestaat hier in Nederland, zodat je zelf bepaalt waar jij je geld aan wilt besteden. Of je kan via her en der een Founderspack kopen. (Lukte mij niet zonder VPN) Voor paar euro kan je de bronze pack halen en krijg je weliswaar een headstart van 3dg en de game wordt gewoon toegevoegd aan je Steamlibrary.. Dus dat zou theoretische moeten werken.. Ik kijk er in elk geval zeer na uit om deze game te proberen.. =)

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Scynn "als een Fking klein kind behandeld" Als de store lootboxen bevat die onder kansspelen vallen, dan doet onze overgheid er goed aan om dit niet zomaar toe te laten.

0
test

@Fuchs En de overheid doet er ook goed aan om alle sportscholen dicht te gooien en alle drank en coffeeshops open te laten? En alle online casino's? Ik bedoel er gewoon mee.. Geef mij de vrije keus, niet dat die in game store mij verder heel veel boeit..

0
test

@Scynn Thanks voor de heads up, heb het een en ander verduidelijkt in het bericht.

0

volgens mij gaat het om de steam land waar je woont, niet de land van je windows.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor wow dit is wel echt goed nieuws! ik ga dit zeker in de gaten houden bedankt voor de info :)

0

Aanbevolen voor jou