Easter egg in Unpacking onthult volgende game TemPoPo

Easter egg in Unpacking onthult volgende game TemPoPo

Een gevonden easter egg in Unpacking heeft de volgende game van ontwikkelaar Witch Beam onthuld: TemPoPo.

Eerder deze maand liet de ontwikkelaar in een blog weten dat er nog een onontdekte easter egg in Unpacking te vinden was. Het zou om "art voor onze volgende game" gaan.

YouTuber xGarbett vond de easter egg uiteindelijk. De consoles in de game kunnen aangezet worden, waardoor fictieve spellen als Cactus Carts, Witch Sports en Lash N' Dash op de televisie getoond worden. Op de Wii is echter een spel te vinden die echt in de maak is: TemPoPo.

Op de website van de ontwikkelaar wordt inmiddels gemeld dat het spel "binnenkort" moet verschijnen, maar meer details zijn er niet. Wel is duidelijk dat Jeff van Dyck, de componist van games als Total War en Alien: Isolation, meewerkt. De naam van de game laat fans echter speculeren dat het om een ritmegame gaat.

Het vorig jaar verschenen Unpacking wordt wereldwijd goed ontvangen. Op Gamer.nl scoorde het spel een 8: "Unpacking transformeert een vervelend klusje tot een ontroerende game. Door het verhuizen van iemands spullen komt die persoon helemaal tot leven, ook al zul je haar nooit ontmoeten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou