EA Access-abonnementsdienst komt naar Steam

EA Access-abonnementsdienst komt naar Steam

Het abonnement van Electronic Arts, EA Access, gaat uitkomen op Steam. Dat maakte de uitgever bekend in een blogpost.

EA lanceert binnenkort de abonnementsdienst EA Access via Steam. Hiernaast komen games als Dragon Age 2, Need for Speed Heat, Need for Speed: Rivals, Need for Speed (2016), Plants vs Zombies: Battle for Neighborville, Unravel, Unravel 2, Fe en Sea of Soltitude ook los naar Steam. In een blogpost laat EA weten dat meer informatie over de aankomende games bekend wordt gemaakt tijdens de EA Play Live-presentatie op 12 juni om 1 uur ‘s nachts.

Alle games die naar Steam komen zijn ook beschikbaar met een EA Access-abonnement. Dit abonnement komt net als de bovenstaande games ook uit via Steam. Naast de mogelijkheid om meerdere EA-games te spelen belooft EA ook meer in-game-beloningen en exclusieve kortingen.

EA Access laat spelers beschikken over een uitgebreide bibliotheek van EA-games en geeft vroege toegang tot nieuwe spellen. De service kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en is ook beschikbaar voor Xbox One en PS4. Op pc is via de Origin Store van EA de vergelijkbare dienst Origin Access beschikbaar. Deze is ook in een duurdere Premier-variant beschikbaar voor 14,99 euro per maand of 99,99 euro per jaar, met meer extra's.

Unravel Two

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Goeie deal opzich maar ze hebben op het moment niks van waarde wat ik al niet gespeeld heb. Ik wilde anthem proberen nu deze toch 85% off was op hun eigen site maar toch maar niet gedaan.

0

Aanbevolen voor jou