Dune: Spice Wars verschijnt binnenkort op Game Pass voor pc

Dune: Spice Wars verschijnt binnenkort op Game Pass voor pc

Dune: Spice Wars moet ergens binnenkort op de pc-versie van Xbox Game Pass uitkomen.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. Eerder deze week onthulde het bedrijf al de line-up voor Game Pass in de eerste helft van november, maar ergens binnenkort moet Dune: Spice Wars dus ook onderdeel worden van de service op pc.

Dune: Spice Wars is al geruime tijd speelbaar in Early Access. Deze versie biedt "in essentie de hoofdervaring" van de game, met vier speelbare facties en drie verschillende manieren om te winnen. In juni werd via een update onder andere dedicated servers voor de multiplayer toegevoegd.

Dune: Space Wars is een rts met 4X-elementen die zich afspeelt op de woestijnplaneet Arrakis, bekend uit de boeken en de films. Aangezien de game wordt ontwikkeld door Shiro Games, lijken er elementen van diens andere rts - Northgard - over te worden gezet. Zo worden gebieden op de planeet verkend en overgenomen en breiden de grenzen van de map zich daardoor steeds uit.

Een precieze datum voor de release op Game Pass is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik speel het al een tijdje. Voor liefhebbers van strategy games is het wel een toffe game, maar wel aan de makkelijke kant.

0
test

Ik wacht tot die eens uit early access komt.

0

Aanbevolen voor jou