De Xbox Games with Gold van mei zijn bekend

De Xbox Games with Gold van mei zijn bekend

Microsoft heeft de gratis games die Xbox Live Gold-abonnees kunnen downloaden in mei bekendgemaakt.

Van 1 tot en met 31 mei kunnen Gold-abonnees met een Xbox One de rallygame V-Rally 4 binnenhalen. Het spel is ontwikkeld door diverse leden die ook aan de oorspronkelijke V-Rally-games hebben gewerkt.

Verder is van 16 mei tot en met 15 juni Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr te downloaden. De game verscheen in 2018 en biedt Diablo-achtige gameplay in het Warhammer-universum.

De Xbox 360-games zijn zoals gewoonlijk ook door Xbox One-gamers te spelen. Van 1 tot en met 15 mei is dat de retro-ogende voetbalgame Sensible World of Soccer. Van 16 tot en met 31 mei kan de Codemasters-adventure Overlord binnengehaald worden, waarin spelers de ultieme slechterik zijn en een groep monsters moet aansturen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sens is altijd mooi natuurlijk. Ben verder benieuwd hoe V-Rally is.. al moet ik zeggen dat het aantal race games wat met gold is gekomen nu wel eventjes genoeg is.

0
test

@kleinekoosjer Inderdaad even genoeg, kom echt tijd tekort...

0

Wanneer verschijnt deel 2 van dit artikel? https://gamer.nl/artikelen/achtergrond/de-hoogte-en-dieptepunten-uit-de-geschiedenis-van-xbox-deel-1-2/ We zijn inmiddels al twee weken verder.

0

Aanbevolen voor jou