Cobra Kai-producenten gaan Duke Nukem-film maken

Cobra Kai-producenten gaan Duke Nukem-film maken

De producenten achter de Cobra Kai-serie gaan een film maken gebaseerd op gamefranchise Duke Nukem.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, de producenten achter het succesvolle Cobra Kai, zullen ook hier als producenten aangesteld worden. Legendary Entertainment heeft de rechten op de film van Gearbox verkregen. Meer details zijn er nog niet.

In 2018 deden er ook al berichten de ronde over een verfilming van Duke Nukem. Toen zou John Cena de hoofdrol vertolken. Die film ging uiteindelijk echter niet door.

In de jaren 90 was Duke Nukem niet weg te denken uit het gamelandschap. Vooral dankzij de shooter Duke Nukem 3D waren miljoenen gamers gecharmeerd door het personage dat gevatte oneliners uitsprak terwijl hij in het rond schoot en naar strippers keek. Het laatste nieuwe deel in de reeks, Duke Nukem Forever, liet echter jaren op zich wachten. Gearbox nam de franchise over en bracht het spel in 2011 uit, maar Forever werd kritisch neergesabeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Duke is een van die vreemde rollen waar hij waarschijnlijk juist beter zou spelen met zo min mogelijk andere mensen om mee te spreken, dat hij gewoon zo cheesy mogelijk kan blijven

0

Aanbevolen voor jou