Christopher 'Doc Brown' Lloyd heeft rol in aankomende Knuckles-serie

Christopher 'Doc Brown' Lloyd heeft rol in aankomende Knuckles-serie

De serie is op moment van schrijven in productie

Acteur Christopher Lloyd is gestrikt voor een rol in de aankomende Knuckles-serie.

Dat meldt Deadline. Daarbij is het niet duidelijk welke rol de acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Dr. Emmett Brown in de Back to the Future-trilogie, zal gaan vertolken. Andere acteurs die met hem zijn aangekondigd voor de serie, zijn Stockard Channig (West Wing), Cary Elwes (Glory), Paul Scheer (Veep) en Rob Huebel (Curb Your Enthusiasm).

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Knuckles, een personage uit de Sonic-franchise die ook in de tweede film te zien was, een eigen serie krijgt op Paramount+. Idris Elba hervat de rol van Knuckles, maar ook acteur Adam Pally (Happy Endings) keert terug als Wade Whipple. Verder zijn Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don't Look Up), Julian Barratt (Mindhorn), Rory McCann (Game of Thrones) en Ellie Taylor (Ted Lasso) te zien. Tika Sumpter keert terug voor de rol van Maddie.

De serie moet zich afspelen tussen de tweede en aankomende derde Sonic the Hedgehog-film. In de serie traint Knuckles Wade als zijn opvolger. De show wordt op dit moment geproduceerd in Londen. Jeff Fowler, de regisseur van beide films, zal ook de eerste aflevering regisseren en de gehele serie produceren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

voor mij een held uit mijn jeugd. Wel inderdaad vooral vanwege die Doc Brown rol. Maar die vind ik dan ook wel echt geweldig.

1
test

En natuurlijk zijn rol als uncle fester. 2 geweldige characters

1
test

oh ja die ook. Die was ook schitterend geacteerd.

0
test

Hij zat toch ooit in zo'n game met cartoonachtige karakters? Ik weet niet meer hoe die heet. Eind jaren negentig denk ik.

0
test

Ik weet het weer: Toonstruck :)

1
test

Geweldige game. Speel die om de paar jaar opnieuw door. Ook Tim Curry is geweldig als Count Nefarious. Jammer dat er nooit een vervolg is verschenen.

0
test

En natuurlijk Dan Castellaneta (Homer Simpson) als Flux.

0

Damn die game was ik helemaal vergeten

0
test

In ieder geval speelde hij in 'Who Framed Roger Rabbit' (1988) waarin mensen en cartoons in dezelfde wereld leven...

1

Aanbevolen voor jou