Capcom wil tien miljoen exemplaren van Street Fighter 6 verkopen

Capcom wil tien miljoen exemplaren van Street Fighter 6 verkopen

Street Fighter 5 is meer dan zeven miljoen keer verkocht

Capcom is van plan om tien miljoen exemplaren van Street Fighter 6 te verkopen.

Dat laat Capcom-directeur Haruhiro Tsujimoto weten in een interview met het Japanse Famitsu (vertaald door VGC en Exputer). "Street Fighter is onze belangrijkste reeks, dus we investeren er graag in. Street Fighter 5 is meer dan zeven miljoen keer verkocht, dus als we gebruik kunnen maken met onze ervaring op het gebied van digitale verkoop, moeten we met de volgende game de tien miljoen bereiken."

In het interview merkt Tsujimoto ook op dat Street Fighter 6 met e-sports in het achterhoofd is ontwikkeld. Tegelijkertijd is het belangrijk dat mensen die nooit eerder een Street Fighter-game hebben gespeeld het een toegankelijke ervaring vinden - wat mede de reden is dat er een singleplayercampagne in zit.

Street Fighter 6 komt op 2 juni uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De vechtgame laat spelers onder andere hun eigen personages aanmaken, waarmee men in een speciale modus een 3D-spelwereld kan verkennen. Ook is er een speciale besturingsoptie voor beginners om zonder al teveel moeite indrukwekkende moves en combo's uit te voeren. De game bevat op release achttien personages.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pff dat is een behoorlijk aantal zeg. Was vroeger veel meer in dit genre dan nu, maar is het nog steeds zo populair dan? Had juist de indruk dat het niet meer zo heel groot publiek meer had. Tenminste krijg er niet zoveel meer van mee.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou