‘Call of Duty: Modern Warfare 2 is snelst verkopende Call of Duty ooit’

‘Call of Duty: Modern Warfare 2 is snelst verkopende Call of Duty ooit’

Naar verluidt is Call of Duty: Modern Warfare 2 de snelst verkopende game in de Call of Duty-serie.

Dat claimt nieuwswebsite en krant Barron’s op basis van een onbekende bron. Die bron stelt dat Call of Duty: Modern Warfare 2 het beste openingsweekend uit de hele franchise kent, met in totaal meer dan 600 miljoen dollar (604 miljoen euro) aan verkopen.

De vorige game in de Call of Duty-serie, Vanguard, deed het beduidend slechter. Activision reflecteerde vorig jaar nog op de tegenvallende verkoopresultaten van Call of Duty: Vanguard door te zeggen dat de game minder innovatie bracht dan het wilde. Ook zou de Tweede Wereldoorlog-setting minder mensen aanspreken dan een moderne setting.

De beginweek van Call of Duty: Modern Warfare 2 verloopt niet zonder problemen. Zo was het niet mogelijk om in de pc- en Xbox-versies van het spel cross-play uit te zetten, dook er een bug op waardoor spelers elkaar door muren heen konden zien en liet het Conservatorium Hotel in Amsterdam weten juridische stappen te overwegen omdat het zonder overlg in de game is gestopt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik wacht wel totdat die in de sale is, 70euro voor een digitale versie vind ik te duur

0
test

@-JK- Of zoeken naar een intel code. Ik heb dat gedaan en 1 kunnen aanschaffen voor 40 euro. Tweakers of mplaats in de gaten houden :-)

0

Is uitschakelen van x- play inmiddels mogelijk op de Xbox?

0

Aanbevolen voor jou