Borderlands 3 is de snelst verkopende 2K Games-titel ooit

Borderlands 3 is de snelst verkopende 2K Games-titel ooit

Er zijn in de eerste vijf dagen sinds release vijf miljoen exemplaren van Borderlands 3 verkocht, waarmee het spel de snelst verkopende game van 2K Games ooit is.

De vorige recordhouder qua 2K Games-spellen was Borderlands 2. Het derde deel is in de eerste vijf dagen ongeveer twee keer zoveel verkocht. Zeventig procent hebben de game in de eerste vijf dagen digitaal aangeschaft.

Het is daarbij ook de best verkochte pc-game in vijf dagen tijd ooit voor 2K. Dat is extra opvallend omdat de game op pc tijdelijk exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar is.

Tot slot laat 2K Games weten dat de Borderlands-franchise in totaal meer dan 1 miljard dollar aan omzet heeft gegenereerd. David Ismailer, de directeur van 2K Games, laat weten iedereen die bij heeft gedragen aan het succes van de serie te willen bedanken, alsmede de fans.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo zie je maar weer dat al het gezeik en geklaag over een Epic exlusive release gewoon gelul is zolang de game maar goed genoeg is. Grootste gedeelte van de mensen die om een boycot riepen hebben m dus toch gewoon gekocht, dat moet wel. En dat is het probleem, zolang het produkt maar aantrekkelijk genoeg is kopen gamers het toch wel, onder welke voorwaarden of waar dan ook. Principes worden makkelijk opzij geschoven om dat pareltje maar niet te missen. En da's prima hoor, speel die game lekker, maar zeik niet zo van te voren voortaan over principes en zo.

0

@darkmanwls precies wat jij zegt. Ik was dat gezeik ovet epic al lang beu. Hoeveel moeite is het om de epic launcher te instaleren....gezeur om niks. Consoles zijn dan erger...met de console exclusives....dan moet je console aanschaffen, wat meer kost dan een lullige launcher -.- aangezien die gratis is

0

@darkmanwls inderdaad heeeerlijk hypocriet =D

0

@darkmanwls Nou niet helemaal. Ik wacht gewoon rustig af tot hij op Steam staat en dat is volgens mij ook gewoon prima. Ik zie dat overigens niet als een boycot, alleen een uitstel van aanschaf.

0
test

@darkmanwls Er zijn genoeg mensen die wel principes hebben, en zich er aan houden. Ik geloof trouwens voor geen meter dat de EGS zo goed verkoopt als ze zeggen, nergens worden echte getallen getoont, sterker nog ik heb alleen een tweet gezien van randy pitchford, en die man liegt nooit.

0
test

@Valerium typisch voorbeeld van "ik heb 't probleem niet, dus bestaat het probleem niet" het is mooi dat jij wel je principes hebt. Maar dat veranderd niets aan dat volgens de cijfers veel mensen uit hun nek lullen.

0
test

Het spel speeeelt zo goed :-) i am having alot of fuuuuun! Ik heb steam, origin, battle.net en epic games client draaien. Handig nee, maar als de game goed is vind ik het allemaal best. Voorkeur een centrale game client, maar ja “ you can’t have it all”

0

Aanbevolen voor jou