Bioware Points verdwijnen, Mass Effect- en Dragon Age-dlc nu gratis

Bioware Points verdwijnen, Mass Effect- en Dragon Age-dlc nu gratis

Bioware Points gaan later dit jaar verdwijnen, waardoor dlc voor Mass Effect en Dragon Age dat voorheen daarmee gekocht kon worden, nu gratis aangeboden wordt via Origin.

Bioware-punten zijn een aanschafbare munteenheid waarmee dlc voor diverse Bioware-games gekocht kan worden. Op 11 oktober verdwijnen deze punten. Op Reddit is een e-mail die naar EA Origin-leden is gestuurd doorgeplaatst waarin dit te lezen valt.

Om eventuele controverse alvast voor te zijn, wordt alle dlc voor Mass Effect 2, Mass Effect 3, Dragon Age Origins en Dragon Age 2 dat voorheen met de punten aangeschaft kon worden, nu gratis aangeboden. De enige uitzondering zijn de multiplayer packs voor Mass Effect 3, die nu alleen nog maar met in-game geld gekocht kunnen worden.

Ondertussen werken EA en Bioware al een tijdje aan nieuwe games in de Dragon Age- en Mass Effect-franchises. Daarbij is de ontwikkeling van de nieuwe Dragon Age-titel verder gevorderd dan de ontwikkeling van de nieuwe Mass Effect, maar beide spellen zijn voor een groot deel nog in mysterie gehuld. Wel weten we dat de nieuwe Dragon Age-game Dragon Age: Deadwolf gaat heten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

moet je dragon age origins opstarten om deze dlc te verkrijgen? In origin zelf zie ik er namelijk niets van staan

0

Aanbevolen voor jou