Apex Legends-toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar aangekondigd

Apex Legends-toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar aangekondigd

In de Apex Legends Preseason Invitational strijden tachtig teams om een prijzenpot van 500.000 dollar. Teams kunnen alleen deelnemen aan het toernooi op uitnodiging van EA.

Begin deze maand is het tweede seizoen van Apex Legends van start gegaan, waarin onder andere een competitieve modus werd geïntroduceerd. EA heeft nu het eerste grote toernooi voor het gratis battle royale-spel aangekondigd, genaamd de Preseason Invitational. Het evenement vindt plaats van 13 tot en met 15 september in Krakau, Polen.

In totaal doen er tachtig teams van drie mee aan de Apex Legends Preseason Invitational, waarvan de beste twintig strijden om een prijzenpot van 500.000 dollar. Het laagst scorende team van deze twintig wint 4.800 dollar, terwijl het winnende team 105.000 dollar mag verdelen onder de drie teamgenoten. Het toernooi wordt gespeeld met een systeem van dubbele eliminatie, wat betekent dat een team twee keer mag verliezen voordat ze worden uitgeschakeld.

Teams kunnen alleen deelnemen aan de Preseason Invitational op uitnodiging van EA. Hoewel de kans groot is dat een gedeelte van de deelnemersplekken al is gereserveerd, is het wel mogelijk voor teams om zich zelf aan te melden voor het toernooi. Teams die zich inschrijven moeten hun Origin ID-account doorgeven, waarna EA waarschijnlijk een uitnodiging stuurt naar de teams die als beste worden beoordeeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou