Acteur Oscar Isaac wil Snake spelen in Metal Gear Solid-film

Acteur Oscar Isaac wil Snake spelen in Metal Gear Solid-film

Oscar Isaac wil graag de rol van Snake vertolken in de aankomende Metal Gear Solid-film. Dit vertelde de acteur tijdens een interview met IGN.

Isaac, onder andere bekend voor zijn rol als Poe Dameron in de nieuwe Star Wars-trilogie en de sci-fi-film Ex Machina, is binnenkort te zien in de Netflix-film Triple Frontier. Hij gaf hiervoor een interview samen met andere acteurs en beantwoordde vragen, waaronder over in welke gameverfilming hij een rol zou willen spelen. Isaac antwoordt direct "Metal Gear Solid, dat is degene waar ik op hoop." Vervolgens wordt hem gevraagd welke rol hij zou spelen, waarop hij antwoordt "Snake, man!". Bekijk het volledige interview via deze link.

Regisseur Jordan Vogt-Roberts is al enige tijd verbonden aan de Metal Gear Solid-film en reageerde via Twitter op de opmerking van Isaac. Hij geeft aan dat het casting-proces nog niet is gestart, maar dat Oscar Isaac aan zet is.

De Metal Gear Solid-film is al enige tijd in ontwikkeling, maar heeft nog geen officiële releasedatum. Volgens Vogt-Roberts is de film niet gebaseerd op een bepaalde game uit de serie. “Mijn doel is om echt te vertolken wat fans willen en verwachten om de omslachtige, geweldige en de lange tijdlijn te verfilmen op een logische manier," aldus Vogt-Roberts over de ambitieuze verfilming.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede acteur, die bandana zal hem goed staan.

0
test

Hij was goed als Apocalypse :)

0

Aanbevolen voor jou