Call of Duty: Modern Warfare achter de schermen

Call of Duty: Modern Warfare achter de schermen

In een href="https://www.youtube.com/watch?v=1y3mojuTWro" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>nieuwe trailer</b></a> van Call of Duty: Modern Warfare nemen de ontwikkelaars de kijkers mee voor een kijkje achter de schermen van de campaign.

Er woekert altijd wel ergens een oorlog en de definitie van oorlog veranderd jaarlijks. In de korte video geplaatst door het YouTube-account van Call of Duty, laat Infinity Ward zien hoe oorlog in hun ogen is veranderd. In de video zien we hoe deze veranderingen het verhaallijn van Modern Warfare hebben beïnvloed en hoe de campaign is gemaakt.

In de langverwachte campaign van Call of Duty: Modern Warfare neemt de speler het op tegen de fictionele natie van Urikstan. De verhaallijn en gebeurtenissen zijn volgens de ontwikkelaars bijzonder goed overwogen. Bovendien is het verhaal geschreven met behulp van voormalige soldaten en oorlogsdeskundige.

Al met al wordt het in deze trailer duidelijk dat Infinity Ward een hoge pet opheeft van de campaign van Modern Warfare. Of het verhaal echt zo grijpend en gedetailleerd is, is nog maar de vraag, maar als we deze video geloven kan het haast niet misgaan.

Watch on YouTube

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou