Aankomende Diablo 4-livestream geeft info over seizoenen en battle pass

Aankomende Diablo 4-livestream geeft info over seizoenen en battle pass

Game komt op 6 juni uit op pc en consoles

Blizzard zendt op 10 mei een livestream uit waarin informatie wordt gegeven over de seizoenen en battle pass van Diablo 4.

Franchise manager Rod Fergusson en diverse andere ontwikkelaars zullen tijdens de livestream praten over hoe de seizoenen en battle pass van Diablo 4 precies werken, zo wordt gemeld in de aankondiging op de Blizzard-website.

Elk seizoen moet in ieder geval zo'n drie maanden beslaan en spelers met een nieuw personage laten beginnen. Gedurende het seizoen krijgen spelers diverse opdrachten en is het doel level 100 te behalen. Duidelijk is in ieder geval dat die opdrachten ook door mensen zonder battle pass gespeeld kunnen worden.

De livestream wordt op 10 mei om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via Twitch en

Watch on YouTube

. De game verschijnt op 6 juni op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, al krijgen mensen met een reservering vier dagen eerder toegang. Van 12 tot en met 14 mei is er een derde bètaweekend beschikbaar op alle platforms, de 'Server Slam'.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aanmelden om met een aantal mede-GNL-nerds monsters te slopen (en achievements te halen) kan nog steeds! Stuur vooral een PM, we hebben al een klein clubje maar meer is altijd welkom.

0
test

@The_Stifmeister ik heb je een pm gestuurd hoor :)

0

Aanbevolen voor jou