Speelbare versie van geannuleerde Daredevil-game opgedoken

Speelbare versie van geannuleerde Daredevil-game opgedoken

Game was in ontwikkeling voor PlayStation 2, Xbox en pc

Een nooit eerder uitgebrachte Daredevil-game voor PlayStation 2 is online uitgelekt.

Het gaat om Daredevil: The Man Without Fear, dat in ontwikkeling was voor PS2, Xbox en pc. Hoewel de game de naam draagt van een stripverhaal van Frank Miller, zou het spel een origineel verhaal bevatten waarin slechterik Kingpin is vermoord, waarna rivaliserende gangs het tegen elkaar opnamen in New York.

Toen de game nog in ontwikkeling was, wilde Sony graag een grind-mechanisme vergelijkbaar met de Tony Hawk-spellen in de game zien. De ontwikkelaar voegde dit toe, maar uiteindelijk beviel dit Marvel niet, waardoor het project werd geannuleerd.

Een bijna complete prototype van de game is nu op Hidden Palace gepubliceerd. De code is dusdanig aangepast dat mensen het via een emulator kunnen uitproberen. In de onderstaande video is gameplay van het spel te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Blijf het altijd bizar vinden dat een spel wat bijna af is gewoon bam in de prullenbak gegooid kan worden. Alle tijd die in zo'n project heeft gezeten, van concept tot alle voice acting, verhaal, world design. Duizenden en Duizenden uren werk, en dan ben je zo goed als klaar en flikker je het in de prullenbak xD. Waarom zou je het dan niet toch gewoon uitbrengen, dan levert het tenminste nog ìets op.

[Reactie gewijzigd door TwisT op 4 november 2023 - 12:31]

0
test

Imago schade is belangrijk dan inkomsten van 1 game.

0
test

Dan kunnen ze beter hun aankomende films ook in de vuilbak werpen

1

Aanbevolen voor jou