Producent en acteurs Fallout-televisieserie zitten komend weekend in een panel

Producent en acteurs Fallout-televisieserie zitten komend weekend in een panel

Hopelijk krijgen we dan meer te horen over de tv-serie

Aankomend weekend wordt er een panel op Comic Con Experience te São Paulo, Brazilië gehouden met de producent en acteurs uit de aankomende Fallout-televisieserie.

Op 2 december zullen Jonathan Nolan - ook bekend van Westworld en als de broer van Christopher Nolan - en acteurs Walton Goggins en Ella Purnell aanwezig zijn op een panel. Het is waarschijnlijk dat daar dan ook meer details over de serie worden onthuld, al is niet duidelijk of er ook een trailer getoond gaat worden.

De eerste aflevering van de televisieserie gebaseerd op de Fallout-franchise verschijnt op 12 april 2024 op Amazon Prime, zo werd eerder dit jaar onthuld. Achter de schermen op Gamescom werd al een vroege versie van een trailer getoond, die kort daarna uitlekte. In die beelden is een shoot-out in een westernachtig stadje te zien, alsmede marcherende Brotherhood of Steel-soldaten en een vrouw die voor het eerst uit de vault stapt.

De Amazon Prime Video-televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Erg benieuwd naar de Fallout-serie, op zich heeft Nolan wel een goed CV natuurlijk, maar je weet maar nooit.

0

Aanbevolen voor jou