Gerucht: Persona-ontwikkelaar werkt aan spellen voor Netflix Games

Gerucht: Persona-ontwikkelaar werkt aan spellen voor Netflix Games

Een van de games zou onderdeel uitmaken van de Shin Megami Tensei-reeks

Atlus, de ontwikkelaar en uitgever van de Persona-reeks, zou spellen ontwikkelen voor Netflix Games.

Dat claimt MbKKssTBhz5, een over het algemeen betrouwbare insider rondom de Japanse uitgever, op X. Hij meldt in ieder geval dat een van de games waar Atlus voor Netflix aan werkt onderdeel uitmaakt van de Shin Megami Tensei-reeks, waar de Persona-serie ook onderdeel van uitmaakt. Meer details zijn er vooralsnog niet.

Sinds eind 2021 biedt Netflix leden games aan om te spelen op smartphones. Alle leden kunnen deze games vinden in een speciale tab op de streamingdienst wanneer deze op een smartphone geopend wordt. Het aanbod is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en omvat spellen zoals Oxenfree, Stranger Things 1984 en de Grand Theft Auto 3-trilogie. Dit jaar worden ook Hades en Sonic Mania Plus toegevoegd. Daarnaast heeft het bedrijf zelf meer dan tien games in ontwikkeling.

Onlangs claimde The Wall Street Journal dat Netflix overweegt om direct geld te verdienen aan hun gamesaanbod - bijvoorbeeld door advertenties te vertonen en microtransacties aan te bieden. Op dit moment is Netflix Games kosteloos voor iedereen met een Netflix-abonnement, en zijn er geen games met in-game aankopen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou