Death Stranding nu speelbaar op iPhone 15 Pro

Death Stranding nu speelbaar op iPhone 15 Pro

De game kost 22,99 euro

Death Stranding: Director's Cut is gisteren uitgekomen op iOS.

Het was al bekend dat de game van Kojima Productions naar iOS kwam, maar vorig jaar werd de release op het laatste moment uitgesteld. Sinds gisteren staat het spel op de App Store en kan hij voor 22,99 euro gekocht worden.

Dat kan overigens wel alleen wanneer spelers een iPhone hebben die de game kan draaien. Daar is een apparaat met de M1-chip of hoger voor nodig - oftewel minstens een iPhone 15 Pro. Daarbij wordt aangeraden dat spelers een controller gebruiken.

Death Stranding verscheen in 2019 op PlayStation 4 en kwam later ook uit op PlayStation 5 en pc. Het is de eerste game die Kojima ontwikkelde met zijn studio Kojima Productions nadat hij de banden brak met uitgever Konami, waar hij de Metal Gear-reeks voor ontwikkelde.

Het spel biedt een uniek concept, waarbij spelers door een post-apocalyptisch landschap lopen om pakketten te bezorgen. Zoals gebruikelijk bij games van Kojima worden gameplaysegmenten afgewisseld met soms langdurige filmpjes waarin vooral het verhaal en dialogen centraal staan.

Michel gaf een 9,5 aan de game: "Met Death Stranding behandelt Hideo Kojima grote thema’s als het hiernamaals, ouderschap, de connectie tussen mensen en zelfs klimaatverandering en het uitsterven van de mensheid. Hij brengt dit alles op even fabuleuze als verwarrende wijze in beeld. De kerngameplay – het vervoeren van pakketjes en ondertussen je evenwicht zien te bewaren – lijkt in eerste instantie tegenstrijdig simpel. Klikt het eenmaal, dan biedt het concept oneindig veel voldoening. Gecombineerd met de online functies die in de campagne zijn geïntegreerd, resulteert het in een van de meest unieke virtuele ervaringen ooit."

Overigens wordt tijdens de State of Play-uitzending vanavond om 23:00 uur naar verwachting meer van het vervolg op Death Stranding getoond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou