Capcom heeft dit fiscale jaar mysterieuze grote gamerelease gepland

Capcom heeft dit fiscale jaar mysterieuze grote gamerelease gepland

Fans speculeren dat het om een nieuwe Monster Hunter- of Resident Evil-game gaat

Capcom is van plan om voor april 2024 een nog onbekende, grote game uit te brengen.

Dat heeft het bedrijf laten weten in een Japanstalige vragensessie (via VGC) na het bekendmaken van diens fiscale cijfers. Het bedrijf verwacht aan diens financiële jaardoelen te voldoen door de aankomende release van een grote titel, al onthult de uitgever niet om wat voor spel het gaat.

Gezien het feit dat Capcom een groot verkoopsucces verwacht, speculeren fans dat het gat om een Resident Evil- of Monster Hunter-game. Dat zijn immers de twee grootste franchises van het bedrijf. Hoe dan ook is er officieel nog niets bekend. Gezien het al eind oktober is, zou er in ieder geval opvallend weinig tijd tussen de onthulling en releasedatum zitten.

Zoals gezegd onthulde Capcom afgelopen week diens fiscale cijfers voor het afgelopen halfjaar, dat eindigde op 30 september. In die periode heeft men in totaal 22,6 miljoen games verkocht. De bestverkochte Capcom- game van het afgelopen halfjaar was Street Fighter 6, waar 2,47 miljoen exemplaren van zijn verkocht sinds de game in juni uitkwam. Van Resident Evil 4 Remake zijn in die periode 1,66 miljoen exemplaren verkocht, waardoor het totale aantal nu op 5,45 miljoen staat. Van het in juli uitgekomen Expoprimal zijn rond de 940.000 exemplaren verkocht. In totaal zijn er meer dan 150 miljoen exemplaren van Resident Evil-games verkocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik zet mn geld op een nieuwe Monster hunter, Daarvan is het namelijk langer geleden dat er een nieuwe game uit kwam dan Resident evil. Ik hoop dan op Monster Hunter World 2, of een geheel nieuwe game die geen direct vervolg is, maar wel voor de current gen consoles, Dus Series X/S, PS5 en PC. Rise was een leuke game hoor, maar de kleinere schaal omdat t van oorsprong een switch game is, was wel behoorlijk te merken na World.

0
test

Om een spel in enkele maanden aan te kondigen en uit te brengen is voor Capcom nauwelijks tot niet te doen. Monster Hunter World 2 zou misschien het enige spel zijn waarmee het kan... maar denk het niet. Zal vast een aangekondigde titel zijn, of simpelweg een Dragon's Dogma 2... die heeft immers geen vaste datum.

0

LEZEN. een nog ONBEKENDE grote game.

0
test

Zou het pragmata zijn? Ik hoop het

0

Aanbevolen voor jou