Website en logo voor Monster Hunter-jubileum onthuld

Website en logo voor Monster Hunter-jubileum onthuld

Monster Hunter Now is inmiddels meer dan vijf miljoen keer gedownload

Omdat Monster Hunter volgend jaar twintig jaar bestaat, heeft Capcom een website en logo voor dit jubileum online geplaatst.

Dat werd eerder deze week tijdens de Tokyo Game Show-livestream van de uitgever onthuld. Het logo is hieronder te bekijken en de website kan hier bezocht worden.

Op 11 maart 2024 bestaat de Monster Hunter-reeks twintig jaar. Toen werd namelijk de eerste game in de reeks op PlayStation 2 uitgebracht in Japan.

Op de website is ook een bericht van de ontwikkelaars te vinden. Daarin wordt gemeld dat het succes van de franchise alleen mogelijk was met behulp van de fans, en dat Capcom in de toekomst "grotere, betere en nog spannendere jaagervaringen" wil leveren. Meer informatie over hoe het jubileum gevierd gaat worden volgt in de toekomst.

Tot slot werd aangekondigd dat Monster Hunter Now, de op 14 september uitgekomen mobiele game die aan Pokémon Go doet denken, in een week tijd meer dan vijf miljoen keer is gedownload op iOS en Android. Om dat te vieren kunnen spelers via de Monster Hunter Now Store de code MHN5M invullen om 5000 Zenny en twee gratis Paintballs te ontvangen.

Monster Hunter
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat een nieuwe Monster Hunter maar komen kijk er naar uit. Maar dan wel 1 gebouwd voor de Playstation 5 en Xbox Series (PC).

0
test

Gok dat er eerder 1 komt voor de Switch 2. De franchise doet het over het algemeen beter in Japan. Maar ik laat me graag verassen.

0
test

Mag ook natuurlijk.

0

Monster hunter world was een gigantisch succes hoor, wereldwijd

0

Aanbevolen voor jou