Vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl zo goed als bevestigd

Vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl zo goed als bevestigd

Een van de ontwikkelaars lijkt het nauwelijks geheim te willen houden

Het is zo goed als bevestigd dat er aan een vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl wordt gewerkt.

Op de subreddit van Nickelodeon All-Star Brawl heeft iemand een screenshot gedeeld waarin te zien is hoe El Tigre met Garfield vecht in wat lijkt op een testarena. Nadat deze illustratie werd gedeeld, plaatste Jorge R. Gutierrez, de bedenker van El Tigre, een foto van de lek op zijn Instagram met de opmerking: "Here comes a new challenger!" Hij deelde het ook op Twitter, zoals hieronder te zien is.

View post on X

Alsof dat nog niet genoeg bewijs was, reageerde Thaddeus Crews, een van de ontwikkelaars van het eerste spel, op de lek met de 'this is fine'-meme. Daarna plaatste hij een tweet waarin hij meldde: "Trouwens, het is geweldig dat ik weer met mensen kan klooien." Hij lijkt hiermee min of meer te bevestigen dat er inderdaad aan een gevolg gewerkt wordt, al is deze nog niet officieel aangekondigd.

View post on X
View post on X

Begin dit jaar gingen er al geruchten over een vervolg op de arena-fighter. Toen claimde iemand artwork te hebben gezien waarop nieuwe moves voor Squidward en Patrick waren te zien. Daarna deelde een andere Reddit-bezoeker artwork van Danny Phantom. Ook dat personage zit al in de eerste game, maar de artwork toont dat er 2D-elementen in het uiterlijk van personages in het mogelijke vervolg zitten.

De eerste game kwam in 2021 uit op consoles en pc. In de vechtgame nemen personages uit Nickelodeon-franchises het tegen elkaar op, waaronder Avatar: The Last Airbender, Spongebob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles en Rugrats. Het doel is om, vergelijkbaar met Super Smash Bros., anderen het scherm uit te slaan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou