Ubisoft vertelt meer over Prince of Persia: The Lost Crown-dlc Mask of Darkness

Ubisoft vertelt meer over Prince of Persia: The Lost Crown-dlc Mask of Darkness

Uitbreiding verschijnt op 17 september

Het was al bekend dat er deze maand een nieuwe verhalende uitbreiding voor Prince of Persia: The Lost Crown zou uitkomen. Nu zijn er meer details van deze dlc - genaamd Mask of Darkness - onthuld.

Dat deed Ubisoft via een nieuwe blogpost. Mask of Darkness voegt een nieuwe omgeving toe genaamd Radjen's Mind Palace, waarin spelers nieuwe valstrikken, vijanden en meer kunnen verwachten. De omgeving wordt ontgrendeld zodra spelers gedurende de campagne zijn ontsnapt uit de Depths en de Shadow of the Simurgh-kracht hebben ontgrendeld.

Via een portaal in Mount Qafs Lower City kan de nieuwe locatie bezocht worden. Uniek aan Radjen's Mind Palace is dat Sargon zijn huidige amuletten en krachten en veel van zijn helende items en pijlen hier niet kan gebruiken. Alleen de Rush of the Simurgh-dash en Shadow of the Simurgh kunnen gebruikt worden. Dit zorgt er voor dat spelers tijdens het doorlopen van het gebied nieuwe manieren moeten vinden om obstakels te overkomen.

Mask of Darkness moet op 17 september beschikbaar komen voor The Lost Crown. Er is nog geen trailer van uitgebracht, maar in onderstaande video van eerder dit jaar, waarin ook de gratis dlc The Divine Trials werd getoond, zit wel een korte teaser.

Prince of Persia: The Lost Crown verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het betreft een metroidvania in een 2D-setting gebaseerd op de klassieke franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. Het spel wordt qua gameplay vaak vergeleken met genregenoten als Hollow Knight en de Ori-games.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf de game een 7,5: "The Lost Crown is een prima metroidvania. Soms piekt de moeilijkheidsgraad onverwachts, wat door het lineaire karakter toch tot wat frustratie kan leiden, maar meestal zorgen de ijzersterke gevechten en het snelle platformwerk ervoor dat dit een hartstikke leuke game is."

Watch on YouTube
Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik me dan afvraag is; zijn er nog mensen die hier ECHT op zitten te wachten en gaan spelen? Ik vond PoP the lost crown een erg vette game (niet kunnen uitspelen omdat ik een bug had waardoor ik vast zat ergens waar je een power voor nodig had die ik nog niet had.... Ubisoft :P) maar de game is nu afgesloten voor mij, en ik persoonlijk heb daar helemaal geen behoefte aan. Een game zoals god of war of uncharted zou ik dan wel weer dlc omarmen.... Maar hoe staan andere hier in?

0
test

Idem hier! Heb 'm uitgespeeld (zonder bug). Was zeker een uitdagende en leuke game, beetje Ori achtig, wat voor mij een (*Engelen zingen, de lucht breek open - geluid) geweldige game is! Maar met PoP had ik na het uitspelen zoiets van: cool, maar next! Dus nee, geen DLC for me

0

Ik koop eigenlijk nooit DLC, Vessel of Hatred van Diablo is echt een uitzondering, als ik de story heb uitgespeeld van een game ben ik er meestal wel klaar mee. Tegenwoordig knippen ze games standaard op in DLC en rekken ze het verhaal kunstmatig om er meer geld uit te halen. dat stoort me echt enorm. Bij hele grote games kan ik me daar nog iets bij voorstellen, maar voor een game als deze is dat echt niet nodig.

0
test

Ik zit er niet echt op te wachten ookal is het tot nu toe m'n game van het jaar. Maar ik speel eigenlijk bijna nooit dlc - zelfs niet de Elden Ring-uitbreiding. Wanneer ik een game heb uitgespeeld voelt het gewoon als 'af', en heb ik bijna nooit behoefte om terug te keren. Enkele uitzonderingen daargelaten

0

Ik lees nu al maanden gamer.nl nieuwsberichten. Bedankt voor de tijd en moeite die je erin steekt. Een warm hart. Groetjes Stefan

0
test

Jazeker wel! Dit spel is nog beter dan Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame. Toen ik las dat er DLC kwam, was ik meteen wild enthousiast! Ik vind deze game zó zalig dat het mijn nieuwe persoonlijke favoriet kan worden en mijn huidige favoriet is uit de jaren negentig! (DoTT is dat overigens.) Ik heb Prince of Persia: The Lost Crown nog niet uitgespeeld, ik ben er al maanden mee bezig, nu zo'n 56 uren gespeeld. Ik heb bijna alle geheimen en dan ga ik de eindbaas nog een keer proberen.

0
test

Dus er bestaan mensen die echt hyped worden van een DLC zoals jij.. Vet! Ik wens je er veel plezier mee en hoop dat de dlc nog vetter is dan de main game voor je, haha! :-)

0

ik vind het tot nu toe de leukste en meest uitdagende game die ik dit jaar heb gespeeld. Hij kwam uit op 18 januari. Sinds dien heb ik hem binnen een paar dagen uitgespeeld. Het was frustrerend aan de ene kant. Maar aan de andere kant heb ik echt onwijs genoten van een game. Ik vind dat gamers echt heel erg worden verwend de afgelopen jaren. Het lijkt wel met het jaar beter te worden. Het aanbod wordt steeds groter en elk jaar heeft genoeg mooie leuke grote A-titels, verassingen die bijna A-titel bestempeld kunnen worden of opvallende leuke games waar ik nog nooit van heb gehoord. Ik stoor mij echt totaal niet aan de marktwerking of dat de prijzen stijgen of dat er voor DLC een bedrag wordt gevraagd en dat dit gewoon de koe uitmelken is of om snel en gemakkelijk inkomsten te genereren. Ik vind het wel leuk dat deze game toevoegingen krijgt. Ik ben echt aangenaam verrast. Ik ben normaliter een wow speler en speel echt alleen maar wow.. Ik zie mijzelf niet echt als gamer. Maar nu ik opeens tijd vrij maak voor andere games dan wow ben ik echt opeens huiverig en zo blij als een kind die de lucht inspringt. Niet dat wow niet leuk is ofzo maar die mmo kost gewoon zoveel tijd dat het spelen van andere games er gewoon bij inschiet. Dit is mijn eerste post. Ik hoop vaker iets leuks te schrijven voor gamer. Ik lees nu al maanden de leuke artikelen van Michelmusters. Vind het leuk om nu zelf eens iets te schrijven en te reageren. Ik ben echt een fan van alles wat met pc ,PS5 of Xbox gaming te maken heeft. En heb een passie voor games. Ik lees dat ik wel vaak het woord leuk gebruik maar vind dit echt heel leuk. Yf, Shrine

0

Aanbevolen voor jou