Switch-versie Mortal Kombat 1 wordt volgens makers verbeterd

Switch-versie Mortal Kombat 1 wordt volgens makers verbeterd

Switch-gamers kunnen een update verwachten, maar wanneer is nog niet bekend

De gehekelde Nintendo Switch-versie van het pas uitgekomen Mortal Kombat 1 wordt volgens franchisebedenker Ed Boon nog verbeterd.

Dat meldt hij aan BBC Newsbeat. "Een aantal van de problemen die gevonden zijn zullen absoluut aangepakt worden. Het was ideaal geweest als we de versie die we hadden willen leveren hadden uitgebracht, maar alles dat we als probleem zien staat op onze lijst en wordt gefixt."

Het vechtspel kwam gisteren officieel uit, maar was al enkele dagen daarvoor beschikbaar via de Premium en Kollector's Edition. De Switch-versie is gemaakt door Shiver Entertainment en Saber Interactive. Op fora en social media verschenen al snel beelden van de Switch-versie waarbij de gebrekkige graphics vooral centraal staan. Hier zijn enkele voorbeelden te vinden.

Mortal Kombat 1 is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode. Diverse acteurs en actrices vertolken de rollen van personages in de game. Zo speelt Jean-Claude van Damme de rol van Johnny Cage en kruipt Megan Fox in de huid van Nitara.

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou