Switch-versie van Grime verschijnt op 25 januari

Switch-versie van Grime verschijnt op 25 januari

Ook komt er dan gratis dlc uit voor alle platformversies

Metroidvaniagame Grime komt op 25 januari op Nintendo Switch uit. Op diezelfde dag verschijnt de gratis dlc 'Partin Shade' op alle platforms.

Dat hebben ontwikkelaar Clove Bite en uitgever Akupara Games aangekondigd. Grime kwam in 2021 uit op pc en in 2022 op andere consoles. Uniek aan het spel is dat het de soulslike- en metroidvaniagenres combineert tot een tweedimensionale actiegame. Spelers moeten een mysterieuze en duistere wereld verkennen en kunnen upgrades ontgrendelen om hun personage precies naar hun smaak aan te passen.

Parting Shade wordt de laatste gratis dlc voor de game. Hoewel er nog niet veel informatie over de dlc is, draait het om de kleine potmannetjes die in Weeping Cavity zijn te vinden. De dlc wordt vergeleken met Path of Pain uit Hollow Knight - een laatste, extra moeilijke uitdaging.

De Switch-versie zal alle voorheen uitgekomen dlc en Parting Shade bevatten. Hieronder is een eerder verschenen trailer van de Switch-versie van Grime te zien. Er wordt ondertussen ook aan een vervolg gewerkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou