'Nintendo Switch 2 wordt mogelijk in maart onthuld'

'Nintendo Switch 2 wordt mogelijk in maart onthuld'

Insiders verwachten dat er afscheid genomen wordt van de Joy-Cons

Volgens de over het algemeen betrouwbare insider Nate the Hate zou de opvolger van de Nintendo Switch wel eens aankomende maart uit de doeken worden gedaan.

Dat meldt hij in de meest recente aflevering van zijn podcast. Hij zou hebben vernomen dat maart de maand wordt dat de langverwachte nieuwe Nintendo-console aan de buitenwereld wordt getoond. Het bedrijf zou op de Game Developers Conference ook meetings hebben met ontwikkelaars.

In de rest van de podcast speculeren Nate en zijn gesprekspartner John er op los, al lijken sommige opinies gebaseerd op vernomen informatie. Zo verwacht Nate dat de aankomende Nintendo Direct waar geruchten over de ronde doen een 'Partner Direct' wordt met een focus op third-party games en dat de Switch 2 daar sowieso niet getoond wordt. Nate sluit echter niet uit dat het een reguliere Direct wordt.

Het tweetal verwacht dat Nintendo in juni ook een Direct uitzendt waar het de focus legt op games voor de nieuwe Nintendo-console, die mogelijk aankomend najaar in de winkels komt te liggen. Beide heren zijn er van overtuigd dat de Switch 2 een groter formaat krijgt dan de huidige Switch, en dat Nintendo alles op alles zet om een fatsoenlijke batterijduur mogelijk te maken. Het tweetal speculeert ook dat Nintendo de Switch 2 mogelijk niet uitrust met Joy-Cons, al zouden die nog wel worden ondersteund via backward compatibility.

Hoe dan ook moet Nintendo nog altijd eerste concrete informatie geven over hun nieuwe spelcomputer. Officieel is niet bekend wanneer dit gebeurt. Het bedrijf liet onlangs weten dat er wereldwijd al meer dan 139 miljoen exemplaren van de Switch zijn verkocht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bovenaan de tekst waarin dit gezegd wordt staat letterlijk: 'Nate the Hate THINKS...', oftewel gewoon weer geruchten. Eerst zien, dan geloven.

0
test

Als je de podcast luistert dan meldt hij dat hij van bronnen heeft gehoord dat er iets in maart gebeurt, en John van Digital Foundry zegt dat hij iets vergelijkbaars heeft gehoord.

0

'Iets' blijft mij te vaag. De enige "leaker" die ik echt vertrouw is: https://twitter.com/Pyoro_X (Die man zit er werkelijk waar nooit naast.)

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 8 februari 2024 - 10:59]

0
test

Ik ben het helemaal met je eens dat Pyro de meest betrouwbare Nintendo-insider is van dit moment. Al zijn scoops brengen we dan ook zonder er over na te denken. Nate is echter keer op keer ook behoorlijk betrouwbaar gebleken, en hij zegt niet vaak zomaar iets op de gok. Het grootste gedeelte van zijn Switch 2-info in de podcast is inderdaad speculatie, behalve dan dat hij gehoord heeft dat de onthulling wel eens in maart plaats zou kunnen vinden. Dat hebben we dan ook gebracht.

0

@MICHELMUSTERS (Waarom kan ik niet gewoon rechtstreeks op jou reageren met een 'Reageren >' knop, btw?) Bij Nate is het vaak 'hit or miss' en komt er ook vaak wat gokwerk bij kijken, maar ik ben het met je eens dat hij nog wel aan de goede kant van het leak spectrum zit. Echter vind ik het wel vreemd dat het volgens een aantal personen nu opeens een 'Partner Direct' zou zijn, i.p.v. een reguliere Direct. MOCHT dat kloppen, dan heb ik wel direct (pun intended, hehe) meer vertrouwen in dat hele maart verhaal. We gaan het aankomende week zien!

0

Overhyped en overpriced. Constant dezelfde soort crappy spellen voor €60 per stuk. Leuk man.

-1

Wat een complete onzin, maar hee... You do you!

0

Aanbevolen voor jou