Sega overweegt meer remakes en reboots van Sonic-games te maken

Sega overweegt meer remakes en reboots van Sonic-games te maken

Welke oude Sonic-spellen kans maken, is niet duidelijk

Sega wil meer remakes en reboots ontwikkelen van Sonic the Hedgehog-spellen.

Dat laat directeur en COO Yukio Sugino weten aan Famitsu (via VGC). "We moeten natuurlijk nieuwe dingen proberen, maar niet alle IP zijn hetzelfde op het gebied van nieuwe releases en reboots. Bij elke IP kijken we welke methode het beste werkt. Sonic is Sega's vlaggenschip, en we overwegen reboots en remakes die naast nieuwe games worden ontwikkeld."

Het is niet duidelijk welke Sonic-spellen een remake zouden kunnen krijgen. Hoe dan ook wordt er op dit moment wel aan een nieuwe Sonic-game gewerkt, namelijk Sonic Superstars. Dat is een 2D-platformer die ook in co-op gespeeld kan worden. De game kenmerkt zich door een nieuwe grafische stijl. Spelers kunnen in Sonic Superstars spelen als Sonic, Tails, Knuckles en Amy en krijgen verschillende speciale krachten tot hun beschikking.

Sonic Superstars verschijnt in de loop van dit jaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sonic Generations verdient een PS4/PS5 port met een perfecte 60fps. Voeg wat nieuwe levels toe en ik koop hem op release.

0
test

Leuk, maar naar mijn mening zijn er wel andere ip's van Sega die een remaster verdienen. Zoals Skies of Arcadia en de Megadrive/Saturn Shining Force spellen.

1
test

Skies of Arcadia verdient eerder een remake.

2
test

Mee eens, ook al hoeven ze voor mij persoonlijk maar 2 dingen te veranderen: geen random battles maar dat je de vijanden op de map kan zien (ala bijv Dragon quest) en ergens in het midden van het spel moet je ineens over een hoop poen beschikken om je eiland op te knappen, zodat je moet grinden voor geld. Dat mag er ook uit, of iets goedkoper maken. Verder is het grafisch nog steeds geweldig om te spelen!

1

Aanbevolen voor jou