Red Dead Redemption deze maand naar Nintendo Switch en PS4

Red Dead Redemption deze maand naar Nintendo Switch en PS4

Bevat tevens uitbreiding Undead Nightmare

Red Dead Redemption verschijnt op 17 augustus voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

Dat heeft Rockstar Games aangekondigd. Het gaat om een directe overzetting van de oorspronkelijke game. Double Eleven - een studio die heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van games als Minecraft Dungeons en Rust - verzorgt de ports. Ook uitbreiding Undead Nightmare maakt deel uit van de overzetting. De multiplayermodi zitten er voor zover bekend niet bij inbegrepen.

De digitale editie van de game verschijnt op 17 augustus voor Nintendo Switch en PlayStation 4 voor een prijs van 49,99 dollar - waarschijnlijk vertaalt zich dit naar een prijs van 49,99 euro. Op 13 oktober moet er ook een fysieke editie van het spel uitkomen.

Red Dead Redemption verscheen in 2010 op PlayStation 3 en Xbox 360 en is sindsdien niet opnieuw uitkomen. Wel is de Xbox 360 speelbaar op Xbox One en Xbox Series-consoles via backward compatibility, waarbij er zelfs een update beschikbaar kwam die de game in 4K afspeelde. De westerngame ontving in 2018 een vervolg, Red Dead Redemption 2.

Er gingen de laatste weken al geruchten over een heruitgave van de game - zo werd er een nieuwe leeftijdsclassificatie gevonden. Sommige gamers hoopten op een remake of remaster, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op xbox had ie ook een one x update voor 4k 30fps dan wel.

1
test

Had echt geen Switch versie verwacht. Damn ben benieuwd.

1

Aanbevolen voor jou