Officiële Pokémon-forums in het leven geroepen

Officiële Pokémon-forums in het leven geroepen

Forum wordt overspoeld met ongepaste onderwerpen en trolls

The Pokémon Company heeft een officieel forum gelanceerd.

Mensen kunnen het Pokémon Forum hier bezoeken. Daar kan men discussiëren over Pokémon-games en -anime en e Trading Card Game.

Sinds lancering heeft het forum echter te kampen met ongepaste content en trolls. De moderating van het forum lijkt niet op te kunnen boksen tegen allerlei dubieuze content, zoals de vraag welke pokémon "het heetst is" en "welk meisje je wilt kietelen".

Dit staat in schril contrast met de officiële regels van het forum, waarin wordt benadrukt dat het forum een fijne en veilige community moet zijn en geen ongepaste onderwerpen aangekaard mogen worden. "Houd het netjes, inclusief en voor alle leeftijden."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hahaha wtf wie verzint dat.

0
test

Waarom moeten sommige mensen altijd verpesten voor de rest. Op de 3ds en wiiu kwam ook een functie dat je overal berichten kon achter laten over games. Maar dat werd uiteindelijk gesloten want sommige bleven maar dit soort opmerkingen plaatsen

0
test

Lang leve de internet waar iedereen het voor elkaar kan verpesten.

0
test

Welkom bij het internet! Kijk hier even rond. Alles wat jij je kunt bedenken, ligt in deze bodemloze afgrond. We hebben bergen aan content. Soms goed en soms slecht. Als niets jou interesseren zou, ga maar en gauw. Sorry, moest hier effe.

0

Aanbevolen voor jou